Skip to the content

Få øje på din nye lokale optiker

Få øje på din nye lokale optiker

De fleste mennesker har eller får på et tidpunkt i deres liv brug for briller. Her er det en god idé at søge ekspertise og råd hos en lokal og autoriseret optiker.

Fokus på både form og funktion

Typen og farven i et brillestel kan være med til at understøtte din personlige stil. I langt de fleste tilfælde har briller dog primært et praktisk formål nemlig at genoprette et stærkt og klart syn. Derfor kan kontaktlinser for nogle kunder også være en god løsning. Det er vigtigt, at du føler dig velmodtaget og professionelt serviceret med rådgivning, der retter sig mod både stil og synsudfordringer.

Individuel service og professionel rådgivning 

En professionel optikers rådgivning bygger på en helhedsvurdering og analyse af kunden. Du vil blive spurgt til de situationer, hvor du mest har brug for synsunderstøttelse. Måske er det en arbejdsbrille, du har brug for? Måske er det en generel hverdagsbrille eller kontaktlinser, som skal til for at dække netop dit behov.

Optikeren vil bruge højteknologiske måleapparater og særlige teknikker til at teste dit syn og udrede en individuel synsprofil på dig. Du får hjælp til at udvælge det brillestel, som passer dig bedst. Når du senere henter dine briller, sørger optikeren for at kontrollere, at brillen understøtter dit syn som forventet, og at de sidder behageligt, inden du forlader butikken.

Det bliver for det meste værre....

…men bare rolig. Din lokale optiker er med hele vejen og finjusterer løbende dine briller med opfølgende undersøgelser af dit syn. En professionel optiker tilbyder altid en efterbehandlingspakke, som indeholder regelmæssige tjek af dine briller samt synstests. Tag kontakt til din lokale optiker. Sammen finder I ud af, hvordan I kan understøtte dine synsudfordringer.

Vidste du...
Mere end 60 % af alle danskere over 12 år bruger briller. Behovet for synsassistance stiger i takt med alderen i de forskellige aldersgrupper. Således bruger mere end 80% af danskere over 40 år briller.

Husk... 
Briller er meget mere end design og pris. Det er også et kontinuerligt og professionelt samarbejde mellem optikeren og dig; et samarbejde, som bygger på tillid. Vælger du en optiker i dit lokalområde, har du heller ikke langt i akut-situationer, hvis du eksempelvis beskadiger dit glas eller brillestel.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.