Skip to the content

To vigtige ting du skal have, når du køber et nyt hus

To vigtige ting du skal have, når du køber et nyt hus

Sponsoreret indhold

Inden du begiver dig ud i et køb af et nyt hus, er der nogle ting som du skal have styr på først. Disse to ting kan være altafgørende for om du får et godt og solidt hus. 

Boligadvokaten

... Ja, sådan en er utrolig vigtigt, når du skal ud og købe et hus. Hos Hviid Advokater, kan du få fat i nogle af landets bedste boligadvokater. Grunden til at sådan en er vigtigt er, at du nemt kan komme til at købe katten i sækken, hvis ikke du har dig en boligadvokat fra Hviid Advokater.

En dygtig boligadvokat hjælper dig med alt fra skødet, til kontrakten og til du har nøglerne til dit nye hus i hånden. Der er mange som undervurderer en boligadvokat, men typisk efter meget kort tid, fortryder at de ikke har fået anskaffet sig en boligadvokat til køb af det nye hus.

Med Hviid Advokater får du er særdeles god service og til en fast pris.  Hviid Boligadvokater er eksperter i at guide dig til et godt boligkøb. De kan fortælle dig, hvad du skal være opmærksom på. Har du børn og ønsker at lave et forældrekøb kan Hviid Advokater også hjælpe dig med dette.

Ønsker du at eje en bolig sammen med en anden, kaldes det sameje. Hviid Advokater kan ikke mindst også hjælpe dig med en samejeoverenskomst, så I begge får lige meget ud af det. På den måde er der ikke nogen af jer, som vil blive snydt, når I har en boligadvokat inde over samejeoverenskomsten. Ønsker du at lave et selvsalg uden om en ejendomsmægler, er Hviid Advokater også eksperter, inden for dette område.

Tilstandsrapporten

En tilstandsrapport er noget man laver, for at tjekke at huset er sundt og raskt. Dette er også meget vigtigt, når du skal købe hus, da du med en rapport meget nemmere kan få et overblik over husets tilstand. De fleste huse som bliver solgt, har dog en tilstandsrapport i forvejen. Det er dog ikke alle der har det, så derfor kan det være en klog idé at smide lidt penge efter en tilstandsrapport, for at være helt sikker på, at man er ved at købe noget ordentligt.

Se mere: Find ud af, hvordan du kan få dig en tilstandsrapport ved at klikke på dette link.

Kombinér begge dele 

Med kombinationen af en advokat fra Hviid Advokater og en tilstandsrapport, kan du være i helt trygge hænder, når du skal ud og købe et nyt lækkert hus. For at spare penge på disse tog ting, kan det dog være en god idé at lave meget af forarbejdet selv. Man kan som regel hurtig fornemme, ved hjælp af mavefornemmelsen, om man er ved at købe noget møg. Derfor bør du tage til en masse fremvisninger og dermed sortere i dem, så du kun har én bolig, som du skal have undersøgt af en Hviid Advokat samt en tilstandsrapport.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.