Førstegangsflytter? Husk budgettet!


Flytteguiden • okt. 10, 2018


At flytte hjemmefra for første gang kan både være yderst angstprovokerende og samtidig super spændende. Alt efter hvor pludseligt din flytning kommer, kan det være vanskeligt få økonomien til at hænge helt sammen, da en flytning altid bringer uforudsete udgifter. Vi vil derfor i denne artikel give dig nogle gode råd til, hvordan du kan få din økonomi til at løbe rundt i en flyttesituation.


Spar op og læg budget – hurtigst muligt


Allerede i det øjeblik du overvejer at flytte hjemmefra, skal du begynde at spare op til begivenheden. Med en flytning kommer en masse omkostninger, som skal betales. Det er derfor meget hjælpsomt, hvis man allerede har en solid boligopsparing, så man har råd til at etablere sig. 


Inden du flytter, er du nødt til at udarbejde et budget over din fremtidige økonomi. Hvis du har købt en bolig, har du som regel allerede fremvist et budget over for din bank. Hvis du lejer en bolig, er det dog ikke altid, at man tænker over at holde budget over sine indtægter og udgifter. Men det kan være meget rart at vide, hvor mange penge, der hver måned er i overskud, når man har betalt sine faster udgifter. Man skal kraftigt overveje, hvad de overskydende penge, eller rådighedsbeløbet, skal bruges på, da dette er variable udgifter, man selv er herre over. 


Træk på dit netværk


Når du skal flytte første gang, skal du bruge alsidige kompetencer. Du skal bruge nogle, der kan samle møbler, sætte lamper op, lave små renovationer, male og eventuelt slibe gulvet. Det er ikke sikkert, at du besidder alle disse kompetencer selv, og det er rigtig omkostningsfuldt at betale sig fra det. Det kan derfor være en fordel at overveje, hvilket netværk du kan trække på. Folk vil garanteret hjælpe dig med at komme på plads i din nye bolig, så du skal endelig ikke tøve med at bede om hjælp.   


 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: