Skip to the content

Få pengepungen til at passe

Få pengepungen til at passe

Du er netop flyttet til en ny kommune og har lige investeret i fast ejendom. Din privatøkonomi har ændret sig, og du mangler måske også hjælp til SKAT og selvangivelsen...

Få hjælp til økonomien

Du overvejer måske, hvordan det nu lige er med kørselsfradraget nu, hvor antallet af kilometer til dit arbejde har ændret sig? Når tiden og overskuddet – eller det rette kendskab og den rette erfaring – ikke er der, kan det være svært at finde rundt i de mange økonomiske forhold og regler. Det er der heldigvis råd for.

Din lokale, private revisor kan hjælpe dig. Du får svar på alle dine spørgsmål omkring SKAT, selvangivelse, gæld, fradrag og hvad end, der er relevant for dig. Din revisor hjælper dig med at danne et overblik og give dig selvindsigt i din økonomi, og handler ud fra, hvad der er bedst for netop dig, din og familiens økonomi.

En privat revisor kan blandt andet hjælpe dig med:

  • SKAT og selvangivelse
  • Fast ejendom
  • Gældssanering
  • Økonomisk rådgivning
  • Budget og økonomistyring

Husk....
En bedre økonomi og følelsen af, at du har styr på det, giver dig mere tryghed i din hverdag. Til syvende og sidst handler det om, at du og din familie får bedre fremtidsmuligheder med en god privatøkonomi.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.