Skip to the content

Nyt lys?

Sponsoret indhold

Som nyflytter kan du have adskillige idéer til indretningen af din nye bolig. At flytte i nyt er en oplagt mulighed for at udleve nogle planer eller drømme, du muligvis havde for din tidligere bolig, men som af den ene eller anden årsag aldrig blev en realitet. Måske du aldrig fik indrettet carporten med det værksted, du så længe har drømt om. En væsentlig del af et behageligt miljø og en god indretning består imidlertid af belysningen – det være naturligt eller fra én eller flere lyskilder.

LED er lyskilder med lang levetid og et lavt strømforbrug, hvilket kommer til tydeligt udtryk på din elregning. LED findes i mange typer, former og farvetoner, og udbuddet kan være en mindre jungle at navigere i.

Ledvance tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for LED belysning. Udbuddet inden for Ledvances belysning favner om både Ledvance armaturer, Ledvance paneler og hele startpakker til både virksomheder og private.

 

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.