Skip to the content

Dit apotek er din hverdagshjælper

Dit apotek er din hverdagshjælper

Du besøger som regel kun apoteket, når du skal hente medicin. Men apoteket er meget mere end lægehenvisninger og recepter. Dit lokale apotek kan også hjælpe dig med mange af hverdagens både små og store udfordringer.

Få kyndig vejledning på dit apotek

Uanset dit behov står apotekets kyndige personale altid klar til give gode råd og brugbare svar på dine spørgsmål. Alt personale er faguddannet, og de deler deres viden om recept- og håndkøbsmedicin, bivirkninger og medicin til børn.

Har du fået konstateret en kronisk sygdom inden for de sidste seks måneder, eller har du haft problemer med medicinering i forbindelse med en kronisk sygdom i mere end et år, så har du mulighed for to samtaler af sammenlagt 20 minutters varighed på apoteket.

En samtale kan give dig...

• Gode medicinvaner
• Viden om hvordan din medicin virker og mulige bivirkninger
• Viden om hvad du gør i situationer, hvor din behandling giver besvær
• Svar på dine spørgsmål til medicinen

Produkter til alle tider 

Alt i personlig pleje 
Apoteket tilbyder en lang række produkter inden for personlig pleje. I den skønhedsrelaterede afdeling findes et stort udvalg af hudpleje til forskellige
behov med alt fra kendte mærker til apotekets eget. På hylderne findes der også hårpleje, forskellige toiletartikler, deodoranter og dufte.

Til ferien
Hvis turen går sydpå, er der på apoteket et stort udvalg i alt til rejsen. Her er bl.a. solcremer og mindre rejsestørrelser til toilettasken. Går turen til et sted, hvor myg og andet småkravl hærger, finder du også insektmidler til både forebyggelse og behandling.

Sportsskade og uheld
Har du en aktiv livsstil, kan du måske nikke genkendende til ømme muskler og belastede led. Den aktive sportsudøver kan finde lindring til kroppen i udvalget af støttebind og bandager. Apoteket har også almindelig plaster og andet tilbehør til førstehjælpskassen. OGSÅ TIL HUSETS MINDSTE Er der kommet en lille ny i familien, har apoteket et stort udvalg af produkter. Det gælder også, når kun det bedste er godt nok. Der er bl.a. både sutteflasker til de helt små og vitaminer til de lidt større.

Også til husets mindste
Er der kommet en lille ny i familien, har apoteket et stort udvalg af produkter. Det gælder også, når kun det bedste er godt nok. Der er bl.a. både sutteflasker til de helt små og vitaminer til de lidt større.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.