Skip to the content

Et golfliv gør godt for dig og din familie

Golf, ny kommune, Flytteguiden

Som tilflytter skal man finde sig på plads i sit nye liv og område. Golf er en helt unik sport, hvor du kan udvide dit sociale netværk, fordybe dig og komme tæt på naturen i dit nærområde. Det er sjovt, socialt og sundt!

Golf er fællesskab

I golfklubben er alle sociale lag og aldersgrupper repræsenteret. Her møder du direktøren, kasseekspedienten, akademikeren, pædagogen, pensionisten og folkeskoleeleven. Mere end 150.000 danskere spiller golf, og fælles for alle er, at de i golfklubben er en del af et større fællesskab og et aktivt foreningsliv. Nye relationer og venskaber blomstrer konstant i dagligdagen på golfbanen.

Alle kan være med

En særlig fordel ved golf er, at alle kan spille med. Uanset om du er ung eller gammel. Alle deltager på lige vilkår takket være det såkaldte handicap. Derfor kan alle spille sammen, selv om nogle er mere øvede end andre. Er du i forvejen en garvet golfer, så er der også masser af muligheder for, at du fortsat kan udvikle dit spil og teknik på banerne i dit nye nærmiljø.

Styrk dit golfsving og helbred

Du tilbageligger nemt og ubemærket mere end 10 km på en golfrunde på 18 huller. Ud over at du styrker dine tekniske evner, så er det værd at vide, at en golfspiller gennemsnitsligt lever 5 år længere end ikke-golfspillere.

Oplev naturen i dit nye nærmiljø

Naturoplevelsen er en integreret del af spillet, og de fleste klubber værner og plejer om det mangfoldige natur- og dyreliv på golfbanen. Golfbaner er rekreative naturområder, der består af både skove og søer. Banerne er bundet sammen af stisystemer og ruter. Derfor indbyder banerne også til meget mere end bare golf.

Det er let at komme igang 

De fleste golfklubber har en professionel træner tilknyttet, som står klar til at hjælpe dig i gang med golfspillet. Kontakt din lokale golfklub for at høre mere om, hvilke muligheder de tilbyder både øvede golfere og nybegyndere.

VIDSTE DU...
At en golfspiller i gennemsnit lever 5 år længere end ikke-golfspillere?

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.