Skip to the content

Tag tømreren med på råd

Tag tømreren med på råd

Tømreren arbejder med ombygning, nybygning og renovering og udfører forskellige monteringsopgaver såsom etablering af gulv og fodpaneler, isætning af dørkarme foruden andre indvendige monteringsopgaver.

Tag en fagmand med på råd

Er du netop flyttet i en ny bolig og drømmer om at istandsætte dele af den, er det en god idé at tage kontakt til din lokale tømrer, der er specialist, når det gælder ombygning og renovering af boliger. Som fagmand har han den fornødne erfaring til at kunne rådgive dig og se potentialerne i din bolig, så du får det bedst mulige resultat.

Måske har du gjort dig konkrete overvejelser om, hvad du ønsker at renovere, men har droppet dine projekter af økonomiske eller praktiske grunde. En tømrer har det faglige overblik og kan se mulighederne i din bolig – han kan derfor vurdere, hvordan den konkrete opgave kan løses mest effektivt og inden for en økonomisk ramme, der passer til dig. På den måde kan tømreren være behjælpelig med gode råd og ideer, der samtidig kan bidrage til besparelser, så du alligevel kan opnå det, du drømmer om uden at gå på kompromis med dit budget.

Fuldend drømmeboligen 

Tømreren kan hjælpe dig med mange indvendige monteringsopgaver i din bolig såsom installation af nye døre, fodlister, bademiljøer og køkkener. Et nyt køkken, eller blot en renovering af det bestående, kan være med til at fuldende din drømmebolig. Du kan med fordel tage kontakt til din lokale tømrer, som kan rådgive dig i, hvilke materialer og monteringsinstallationer der skal til, for at du kan få netop det køkken, du drømmer om.

HUSK...
Tømrerarbejde kræver præcision, og blot en enkelt forkert opmåling kan give et utilfredsstillende resultat. Hvis du ikke er uddannet tømrer eller har erfaring med tømrerarbejde, kan det få omfattende konsekvenser. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at rette op på et byggeprojekt, der ikke er udført ordentligt. Derfor er det en god investering at rådføre sig med en professionel, så resultatet bliver godt fra starten.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.