Husk modtageren, når du giver en gave


Anne Ulrick Lousdal • jul. 30, 2019

 

De fleste når at flytte en god håndfuld gange i løbet af livet, og det kan hurtigt blive til mange indflyttergaver fra besøgende gæster, der slår vejen forbi den nye bolig for at hilse på. Mangler du gode ideer? Vi kommer her med et par forslag.


Hvem er modtageren?   


Inden du går på jagt efter en indflyttergave, er det en god idé lige at overveje, hvem der skal modtage gaven – er det til teenageren, der netop er fløjet fra reden, kæresteparret, der er flyttet sammen i en fælles lejlighed, eller dine forældre, der har investeret i et sommerhus ved siden af helårsboligen?


Når man netop er flyttet hjemmefra, har man sjældent lige så mange sager som et ægtepar, der har boet under samme tag i flere årtier – og derfor kan alt fra køkkengrej til pyntepuder være kærkomment.


Vi har samlet nogle indflyttergaver, der kan gives til alle - uanset om der er tale om førstegangsflyttere eller folk med stor flytteerfaring. 


Plante


Grønne planter frisker ikke blot hjemmet op − mange typer af planter har også en positiv effekt på boligens indeklima, da de kan udrense partikler og kemiske stoffer i luften. Hvis gavemodtageren ikke har udpræget grønne fingre, eller måske tendens til at forsømme sine planter, kan det være en god idé at vælge en plante, der er nem at holde.


Brætspil

  

Brætspil er en hyggelig form for underholdning, hvor man kan samles og more sig sammen – og så er det en god anledning til at blive hængende, efter at gaven er givet, så spillet kan afprøves. Der findes mange slags og genrer inden for spil, så sørg for at vælge et spil, der passer til gavens modtager. 


Kalender

     

Uanset om det er parret, der er flyttet sammen, eller singlen, der er flyttet i egen bolig, er det en god idé med en kalender, der kan holde styr på alt fra arbejdstider og aftaler med venner til datoen for, hvornår ovnen sidst blev gjort rent. Du kan eventuelt supplere kalenderen med hyggelige billeder – eller lave din helt egen personlige kalender til vedkommende. 


Sengetøj og håndklæder

   

Bløde sengelinned og vamsede håndklæder kan tilføre lidt ekstra luksus i hverdagen – og så er det altid en god idé at have mere end ét sæt, når håndklædet og sengesættet skal til vask. Med et blødt sæt sengetøj kan du bidrage til, at gavens modtager får en god nats søvn i sin nye bolig.


Oplevelser 

 

Er personen netop flyttet til en ny kommune, kan du give vedkommende et gavekort til en oplevelse i det nye område. Måske ligger der en lækker restaurant, en hyggelig biograf, en forlystelsespark eller en helt fjerde ting, som der kunne komme en sjov og hyggelig dag ud af. Det kan også være et gavekort til en fællesoplevelse, som I sammen kan dele.


Gavekurv

   

Man kommer sjældent galt afsted med en lækker gavekurv – og dette er uanset om gavemodtageren har boet ude i mange år eller netop er flyttet hjemmefra. Du kan fylde kurven op med en masse lækkerier og skrive en personlig hilsen til modtageren.


Nøglering 

 

En ny bolig betyder nye nøgler, så hvorfor ikke give en nøglering, så vedkommende kan holde styr på dem?


…mulighederne er mange.
Og man behøver ikke at skulle flå sig selv for at give en fin og hyggelig indflyttergave – er I flere, der skal på besøg, kan I også gå sammen om en gave. 


Del artikel

30 Jan, 2024
I en verden, hvor bekvemmelighed og tilgængelighed er afgørende, er konceptet med mobile høreklinikker, dukket op som en banebrydende løsning til at imødekomme individernes behov for hørepleje. Denne artikel udforsker forskellige aspekter af mobile høreklinikker, lige fra definitionen til fordelene, alt imens den understreger vigtigheden af personlig og kvalitetsfuld hørepleje.
17 Dec, 2023
At bygge et nyt hus er en rejse, der kræver omhyggelig planlægning og forståelse af processen. Denne guide vil uddybe nøgleaspekterne af at bygge et nyt hus, så du kan træffe informerede beslutninger og realisere din drømmebolig.
30 Aug, 2023
Velkommen til Grønland, det betagende arktiske paradis, hvor isbjergene møder den endeløse horisont, og kulturel rigdom trives i harmoni med den uovertrufne natur. I denne artikel vil vi dykke ned i emnet "bolig Grønland," hvor vi udforsker innovative og bæredygtige boligløsninger, der passer perfekt ind i denne unikke kontekst.
07 Aug, 2023
Nedpakning af det gamle hjem, booking af flyttemænd, ændring af adresse, bestilling af flyttekasser og meget mere. Det er ingen let sag at flytte i en ny bolig – det er tværtimod forbundet med en lang række praktiske opgaver, der skal klares.
12 Jul, 2023
Et sundt og behageligt arbejdsmiljø spiller en afgørende rolle for både medarbejdere og virksomhedens produktivitet.
11 Jun, 2023
Bliv klogere på vigtigheden af at beskytte dit landbrug og dine aktiver mod uforudsete hændelser.
27 Apr, 2023
En omfattende introduktion til typehuse, deres fordele og ulemper samt nogle tips til, hvordan du vælger det rigtige typehus for dig og din familie.
akustikplader fra akustiksalg.
29 Mar, 2023
Akustikplader er et produkt, der bliver mere og mere populært, når det kommer til at forbedre akustikken i forskellige typer af rum. Men hvad er akustikplader, og hvordan fungerer de? I denne artikel vil vi undersøge alt, hvad du behøver at vide om akustikplader og deres funktion.
01 Mar, 2023
Når du flytter til et nyt hjem, er der mange ting at tage højde for, herunder også belysningen. Belysningen kan have stor indflydelse på den generelle atmosfære og stemning i dit nye hjem
Flere indlæg
Share by: