Skip to the content

Byggeprojekter i Århus, Silkeborg og Skanderborg: Flyt til naturskønt område tæt på storbyens kulturliv

Flyt til naturskønt område tæt på storbyens kulturliv

Sponsoreret indhold

Et gammel ordsprog siger, at man ikke både kan få i pose og i sæk. Men det kan du faktisk, hvis du ønsker en bolig, der både er tæt på byen og befinder sig midt i skøn natur. Flytteguiden har fundet to boligprojekter nær Aarhus, der begge befinder sig i Søhøjlandets skønne natur.

Mange af os ønsker både at være tæt på byen og tæt på naturen, men det kan være svært at finde lige den bolig, der kombinerer de to ting. Der findes imidlertid naturskønne områder med nye projektboliger, der samtidigt er tæt på store byer som Aarhus, Skanderborg og Silkeborg.

Naturskøn oase kun et kvarter fra Aarhus

Tæt ved de charmerende østjyske landsbyer Galten og Skovby midt i Søhøjlandets fantastiske natur ligger boligområdet Skovby Nygaard. Galten og Skovby er tæt forbundne, og der er ingen tvivl om, at det er et godt sted at bo. De to byer går under et fælles motto, der kan læses på et skilt, når man kører ind i Galten fra motorvejen: ”Galten-Skovby: Hvor det gode liv lives”.

Her er der højt til himlen og langt til horisonten. Spritnye boliger spirer lige nu i Skovby Nygaards naturskønne område, hvis omkringliggende enge, skove og rislende bække er de perfekte rammer for udendørsaktiviteter. På trods af de rolige omgivelser ligger området kun 15 minutters kørsel fra Aarhus, der bryder på alt, hvad hjertet begærer af kultur, shopping og gastronomi.

Charmerende landsbystemning tæt på provins og storby

Ønsker du i stedet at bo tættere på de to store provinsbyer Skanderborg og Silkeborg, der hver især både byder på rigt kulturliv og smuk natur, er den charmerende landsby Låsby værd at overveje. Den lille by er nok mest kendt for at have givet navn til den berygtede forretningsmand Låsby-Svendsen, men navnet er da også det eneste, byen stadig har at gøre med ham. I dag har byen alle muligheder for at blive det næste store vækstområde i Skanderborg kommune.

Byen er en del af Søhøjlandets fantastiske natur og samtidigt tæt på motorvejsnettet. På Silkeborgvej i Låsby er DinBoli i færd med at bygge 10 lejligheder i forskellige størrelser, der hver især har vestvendte altaner, hvor aftensolen kan nydes. Lejlighederne er tæt på alle landsbyens faciliteter som park, skole, indkøb og fritidsaktiviteter. Samtidigt er der kun 15 minutter i bil til de charmerede provinsbyer Skanderborg og Silkeborg, og 30 minutter væk ligger storbyen Aarhus.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.