Skip to the content

Energioptimering og godt indeklima i din næste bolig

Energioptimering

Sponsoreret indhold

Til Danvak Dagen 2020 kan du blive klogere på, hvordan man energioptimerer byggeri og sikrer et godt indeklima. Som fagmand i byggebranchen kan du både blive dygtigere til dit arbejde og sikre din næste bolig.

Som professionel håndværker og fagmand i byggebranchen er der sjældent meget ved en flytning, der virker afskrækkende. Det er ingen sag at ordne de mest gængse, håndværksmæssige opgaver. Men hvor meget ved du egentlig om, hvordan du sikrer, at dit hus er sundt at bo i? Hvis du gerne vil blive klogere på, hvordan du virkelig kan sikre, at din næste bolig bliver mere miljøvenlig og får et bedre indeklima, så tag med til Danvak Dagen 2020.

Et godt indeklima og energioptimering kommer både dig, dit hus og klimaet til gode

Et godt indeklima er altafgørende for både beboernes og husets sundhed. Et for fugtigt indeklima kan give huset skimmelsvamp, og det kan lede til sygdom eller forværring af fx astma for de mennesker, der bor i huset. Et for tørt indeklima kan udtørre slimhinder, øge statisk elektricitet og give beboerne regelmæssig hovedpine. For huset kan det resultere i, at træværk, gulvbelægninger og møbler af træ sprækker. Derfor er det utroligt vigtigt at have et sundt og godt indeklima, der hverken er for tørt eller for fugtigt.

Energioptimering og bæredygtighed i byggeri er ligeledes vigtigt. Det kan spare dig for mange penge om måneden at skifte dit varmeanlæg til ét, der bruger strøm i stedet for fossilt brændsel. Og det kan også spare vores miljø for en masse CO2. Vil du blive klogere på, hvordan du kan sikre et godt indeklima og energioptimere din næste bolig samt blive klogere på dit fagområde indenfor byggebranchen, så bør du overveje at tage med til Danvak Dagen 2020.

Danvak Dagen 2020: Byggebranchens konference om miljøvenligt og sundt byggeri

Foreningen Danvak er et fagfællesskab for byggebranchen, og de tilbyder bl.a. kurser og efteruddannelse indenfor ventilering, vand og varme til deres medlemmer. Den 1. september 2020 afholder de deres årlige konference, Danvak Dagen. I år er omdrejningspunktet, hvordan vi får et bedre byggeri i Danmark, som tilgodeser klima, energieffektivitet, de økonomiske rammer og et godt indeklima.

Som medlem af Danvak får du naturligvis rabat på billetten, og der er forskellige priser alt efter, hvilken type medlem du er. Hvis du ikke er medlem og stadig har lyst til at deltage, så fortvivl ikke. Du har også mulighed for at købe en billet og blive klogere på bedre indeklima, energioptimering og de økonomiske rammer, selv om du ikke er medlem. Billetterne er allerede til salg, så skynd dig at sikre dig en plads allerede i dag.

Du kan se programmet og købe billetter her.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.