Skip to the content

Her må du ikke spare penge, når du skal flytte

Her må du ikke spare penge, når du skal flytte
spare peng

Sponsoreret indhold

Her må du ikke spare penge, når du skal flytte

Når du skal flytte, er det som om, der kommer en hel masse uforudsete udgifter, som du pludselig skal tage dig af. Det kan godt komme som en overraskelse for nogen, for det er ikke altid man lige er klar over, hvor dyrt det egentlig er at flytte.

Der er nogle udgifter, du bliver nødt til at betale, og så er der alle dem, der kan vælges til og fra. Det kan være svært at bevare overblikket over, hvad du egentlig har behov for, og hvad der er lige meget og kan klares selv på lige så fornuftig vis.

Så i denne artikel vil vi gerne se lidt nærmere på de udgifter, du ikke bør spare på, når du står og skal til at flytte ind i en ny bolig.

De mest essentielle møbler

Der er ikke nogen tvivl om, at du skal have dine bedste møbler med fra dit gamle hjem, men ofte sker der jo det glædelige, når vi flytter, at vi pludselig får mere plads og dermed står og mangler en hel masse møbler til det nye hjem.

Når du flytter ind i et større hjem, kan du pludselig få plads til alle de ting, du ikke havde plads til før. Måske kan der blive plads til et flot hjemmekontor, eller du kan måske endda indrette et nyt og flot gæsteværelse. Mange flytter også, når der skal være plads til et børneværelse i hjemmet.

Hvis du er så heldig at få et nyt og større soveværelse i dit hjem, kan det også være tid til at få en ny og større seng, så du kan brede dig lidt mere. Samtidig vælger mange kommende forældre også at få en bredere seng, så der kan være plads til at samsove med barnet.

Det kræver den helt rigtig boxmadras, der skal leve op til dine og din partners ønske for blødhed og størrelse af en madras. Det er vigtigt, at I finder en, der passer rigtig godt til jeres begges præferencer.

Gå aldrig ned på en god boligadvokat


Når du skal til at skrive under på købsaftalen på dit nye hjem, vil du ofte blive vejledt af ejendomsmægleren, der har vist huset frem. Derfor tænker mange boligkøbere, at de jo får god og professionel vejledning i købet og derfor ikke har brug for at finde deres egen ekspert.

Men her er det vigtigt at huske på, at ejendomsmægler er sælgers mand, og derfor altid vil varetage dennes interesser først. Derfor er det en god idé selv at investere i at have en ekspert med på din egen side, og det får du med en boligadvokat.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde en god og billig boligadvokat, der kan guide dig juridisk og professionelt gennem dit huskøb, så du kan føle dig helt sikker i at sætte din underskrift på købsaftalen. Dette er absolut en udgift, du ikke må skære ned på, når du står og skal købe ny bolig.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.