Skip to the content

Giv den perfekte indflyttergave

indflytterfest

Sponsoreret indhold

Skal du til housewarming, og er du helt på bar bund om, hvad du skal give i indflyttergave? Så kommer vi her med nogle idéer til gaver, som modtageren kan finde brugbart i sit nye hjem.

Køkkengrej

Alle kan bruge køkkenredskaber som knive, bestik, vinglas, tallerkener, skåle, en brødrister osv. - også selvom vedkommende ikke laver mad.
Det kan næsten kun blive en succes og er ting som er rare at få når man er flyttet ind i et nyt hus eller lejlighed.

Tasker og handsker

Alle har brug for lækre handsker om vinteren, eller en god taske til hverdag eller arbejde, og det vil være noget, man måske ikke forventer at få. Helm.nu har et stort udvalg af alle former for tasker, kufferter og handsker. Her er der stor mulighed for at finde en gave til ham eller hende uanset alder. 

Haveredskaber

Hvis vedkommende flytter i hus, hører der oftest en have med. Især hvis han eller hun flytter fra lejlighed til hus, så har vedkommende højst sandsynligt ikke mange haveredskaber i forvejen. Det kan evt. være havemøbler, en parasol, en rive, kost eller en skovl, m.m. Der findes mange ting, man kan købe til at gøre indflytterens have klar til sommer, og det kan give vedkommende en masse haveinspiration og motivation til at gøre den lækker, ved at få haveredskaber i gave.

Planter

Planter giver liv og farve til hjemmet. En stor, smuk plante vil være en perfekt gave, der vil pynte det nye hjem og som holder længe. Det er en god måde også at have som minde om den personen, man fik den af. Det kan evt. være en kaktus, sommerfuglekløver, måneskin, elefantøre, kentiapalme, eller måske en Aloe Vera plante, som man samtidig kan bruge til at dæmpe irritation i huden, hvis man klipper et lille stykke af et af bladende.

Ugekalender

En ugekalender er en sjov og praktisk gave, som indflytteren helt sikkert vil sætte pris på, da det hjælper en til at holde overblikket over ugen. Den kan bruges til både aftaler, begivenheder og madplaner, og så pynter den også i køkkenet, hvis man mangler lidt pynt til væggene.

Kogebog

Hvis vedkommende ikke er den store kok, så kan det være en sjov idé at give en god kogebog i have. Køb evt. en kogebog der er nybegyndervenlig, så det er overkommelige opskrifter, som han eller hun faktisk har overskud og interesse i at lave.

Måltidskasse

En anden idé der kan hjælpe indflytteren med madlavningen, er et abonnement på en måltidskasse. Det giver masser af inspiration til retter, og giver en mulighed for at lære en masse om madlavning generelt.

Røgalarm

De fleste har forhåbentlig en røgalarm, men hvis du ved at vedkommende ikke har anskaffet sig én endnu, så er det en yderst praktisk og vigtig ting at give i gave. Det er en ting, som mange glemmer at købe, uden at tænke over vigtigheden.

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.