Skip to the content

Husk proviant til dine flyttehjælpere

Husk proviant

Sponsoreret indhold

Flytningen står for døren, men kan du klare det hele selv? Det er nemt at miste overblikket, når man skal flytte – særligt hvis man er alene med det praktiske.

Invitér venner og familie til at hjælpe

De fleste flytter en håndfuld gange i løbet af livet, men flytter man oftere end det, kan det hurtigt blive dyrt, hvis man bruger et flyttefirma hver gang. Hvis du vil spare lidt på kontoen, og samtidig gøre flytningen til en hyggelig dag, kan du droppe flyttefirmaet og i stedet spørge venner og familie, om de vil hjælpe dig.

Inden du begynder at invitere venner og familie, er det en god idé at tænke over, hvor mange hjælpere du har brug for i forbindelse med din flytning. Det er bedre at være for mange end for få – så er I nemlig flere om at bære læsset.

Husk: Meld ud i ordentlig tid, hvis du ønsker, at venner og familie skal hjælpe dig på flyttedagen. Flytningerne foregår ofte i weekenderne, hvor mange kan have lagt planer.  

Notér indhold på kasserne 

Hvis du vil gøre flytningen overskuelig for både dig og dine hjælpere, er det smart at pakke alle dine sager ned, inden dine hjælpere møder op på din adresse. Notér på hver flyttekasse, hvad den indeholder, og hvilket rum den hører til – på den måde kan dine hjælpere nemt orientere sig og sætte kassen i rette værelse, når de transporterer den fra A til B. 

Glem ikke proviant – og masser af den


Når man slæber flyttekasser og bærer møbler en hel dag, har kroppen brug for masser af energi. Sørg derfor for, at der er rigeligt at spise og drikke i løbet af dagen. Hvis overskuddet er til det, kan du bage for eksempel pizzasnegle eller pølsehorn til flyttedagen, som dine hjælpere kan hapse af hele dagen. Du kan også vælge at gøre det nemt, og ikke mindst lækkert, for både dig og dine hjælpere ved at bestille takeaway. Et stort udvalg af mad betyder samtidig, at du er sikker på, at alle dine hjælpere får lige præcis det, de har lyst til at spise på dagen.

God flytning!

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.