Skip to the content

Gør en forskel på dit nye job: Konsultér en maskiningeniør

maskiningeniør

Sponsoreret indhold

Når vi flytter til en ny by, er det ofte på grund af et nyt job. Og er man ny på sin arbejdsplads, er det klart, at man gerne vil bidrage positivt til udviklingen af virksomheden – og derved gøre et godt førstehåndsindtryk.

Har du fået arbejde i en industrivirksomhed, kan du derfor overveje at foreslå virksomheden en konsulent, der er specialiseret i rådgivning og intelligente løsninger til industrien. En konsulent fra et maskiningeniørfirma kan nemlig være med til bl.a. at optimere produktionen hos store industrivirksomheder.

Maskiningeniørfirma kan gøre en kæmpe forskel for industrivirksomheder

Ingeniørfirmaet Kirkholm er specialister i mekaniske løsninger og hjælper mange forskellige typer af industrivirksomheder med specialiseret rådgivning og intelligente løsninger. De har fx hjulpet slikproducenten Toms med at optimere deres produktionsudstyr.

Det er helt essentielt for en virksomhed som Toms, at deres produktionsudstyr er det helt rigtige, og at de hele tiden udvikler og optimerer produktionen, så de altid er strømlinede og up to date. Gennem Kirkholms store viden og erfaring med produktionsudstyr til fødevareindustrien, har de været i stand til at udfordre Toms i forhold til innovation, konceptudvikling, design og optimering. Den helt store fordel for Toms i samarbejdet med Kirkholm er, at de ejer al den specialistviden og dokumentation, som der er udviklet i samarbejdet. På den måde kan ingen anden fødevarevirksomhed producere præcis samme produktionsapparat.

Maskiningeniør i Skanderborg, Hørsholm og Fredericia

Kirkholm arbejder med beregning og analyse indenfor to overordnede områder: faststofmekanik og fluid-mekanik. Hos hver enkelt kunde vurderer de, hvilke værktøjer, der er relevante i den specifikke sammenhæng - det kan både være analytiske beregninger og analyser eller numeriske analyser. Som grundlag for alle deres beregninger og analyser har de en række processer, der sikrer, at de leverer et højt niveau hver eneste gang.

Kirkholm har altså gjort en enorm forskel for en af Danmarks mest folkekære industrivirksomheder – og måske kan de yde den samme hjælp for din kommende arbejdsplads. Gør et godt indtryk på dit nye arbejde i din nye by ved at foreslå dem at kontakte Kirkholm.

 

Om skribenten

Flytteguiden

Flytteguiden

Flytteguiden er en platform for alle flyttende borgere i Danmark. Her finder man relevante informationer i forbindelse med et boligskifte.