kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Dit apotek er din hverdagshjælper

Du besøger som regel kun apoteket, når du skal hente medicin. Men apoteket er meget mere end lægehenvisninger og recepter. Dit lokale apotek kan også hjælpe dig med mange af hverdagens både små og store udfordringer.

Alt i personlig pleje
Apoteket tilbyder en lang række produkter inden for personlig pleje. I den skønhedsrelaterede afdeling findes et stort udvalg af hudpleje til forskellige behov med alt fra kendte mærker til apotekets eget. På hylderne findes der også hårpleje, forskellige toiletartikler, deodoranter og dufte.

Til ferien
Hvis turen går sydpå, er der på apoteket et stort udvalg i alt til rejsen. Her er bl.a. solcremer og mindre rejsestørrelser til toilettasken. Går turen til et sted, hvor myg og andet småkravl hærger, finder du også insektmidler til både forebyggelse og behandling.

Sportsskade og uheld
Har du en aktiv livsstil, kan du måske nikke genkendende til ømme muskler og belastede led. Den aktive sportsudøver kan finde lindring til kroppen i udvalget af støttebind og bandager. Apoteket har også almindelig plaster og andet tilbehør til førstehjælpskassen.

Også til husets mindste
Er der kommet en lille ny i familien, har apoteket et stort udvalg af produkter. Det gælder også, når kun det bedste er godt nok. Der er bl.a. både sutteflasker til de helt små og vitaminer til de lidt større.

Kyndig rådgivning
Uanset dit behov står apotekets kyndige personale altid klar til give gode råd og brugbare svar på dine spørgsmål. Gå på opdagelse i dit lokale apotek. Der er helt sikkert også noget, der vil kunne hjælpe lige netop dig og din familie.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved