Skip to the content

Assens Kommune

Hvis du lige er flyttet til Assens Kommune, kender du sandsynligvis endnu ikke området særlig godt. Du kan her finde information om byens tilbud og muligheder samt få inspiration til spændende udflugter rundt i kommunen.  


Indbyggere

ca. 41.212


Antal byer

10


De hedder 

Assensbo 


Borgmester

Søren Steen Andersen (V)

Solstråler

Danmarks Fugle Zoo 

I Assens Kommune kan du opleve mere end 800 forskellige fugle i Frydenlund Fuglepark. Danmarks Fugle Zoo ligger i Tommerup. Her er fugle fra både syd og nord samt eksotiske og almindelige fugle. 

Lystfiskeri 

Assens Kommune er det helt rigtige sted. Nogle af de bedste fiskepladser finder du nemlig på Vestfyn. Besøg for eksempel Sønderby Klint, hvor Fyns største regnbueørred på 8,5 kilo er blevet fanget.

Bågø

Øen ligger cirka en halv times sejlads fra Assens. Knap halvdelen af øen er opdyrket, derfor fungerer øen som en landbrugsø. Desuden byder øen på masser af smukke naturoplevelser. 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Foto venligst udlånt af VisitAssens.dk