Skip to the content

Brønderslev Kommune

Fantastiske naturomgivelser, dyk ned i kulturelle tilbud og bliv en del af et nærværende foreningsliv. Brønderslev Kommune en geografisk perle.

indbyggere

Indbyggere

ca. 36.370

antal

Antal byer

13

navn

De hedder

Brønderslevbo

borgmester

Borgmester

Mikael Klitgaard (V)

Brønderslev Kommune Jens Tofting

Mød en lokal

"Jeg synes, at naturen er et af vores største aktiver. Den er helt fantastisk her i området. Der er store skove, og vi er FSC-mærket. Så når der fældes et træ, plantes der også et nyt. Igen bliver jeg nødt til at nævne Rhododendronparken, hvor du finder mange tusinde forskellige planter, og som bestemt er et besøg værd."

- Jens Tofting er formand for 'Borger 9700'. Han har boet i Brønderslev Kommune siden 1973.

Besøg områdets solstråler

Jussi Adler-Olsen

Den verdenskendte krimiforfatter Jussi Adler-Olsen er opvokset i Lægehusene ved Psykiatrisk Sygehus i Brønderslev, hvor hans far var overlæge. Faktisk er hans særlige pen for det dystre og mørke krimiunivers påvirket af hans opvækst, hvor han fik en unik indsigt i en ellers lukket verden.

Lunken Pajhede Skov

I Lunken Pajhede Skov er der masser af liv og natur. Herude finder du også Brønderslev Naturskole, hvor der afholdes mange arrangementer året rundt. Lunken er et oplagt sted for hele familien, hvor der er legeplads for de mindste, smukke, afmærkede vandreruter og shelters, hvor du kan overnatte.

Projekt Løgfrø

Med ’Projekt Løgfrø’ kan du på Lille Østergaard hos landmand Kjeldgaard flytte ud i naturen om natten og komme helt tæt på den fredede og sjældne Løgfrø. Dette er en anderledes, men også komfortabel naturoplevelse med de opførte stisystemer, shelters, muldtoilet og bålplads.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Brønderslev Kommune