Skip to the content

Egedal Kommune

Dejlige naturoplevelser, et frodigt foreningsliv og integration med varme. Egedal Kommune er en omfavnende og smuk perle.


Indbyggere

ca. 43.335


Antal byer

9


De hedder 

Egedalbo


Borgmester

Karsten Søndergaard (V)

Mød en lokal

”Jeg synes, det kendetegner vores kommune, at borgerne her er rummelige og rare mennesker. Der er et stort foreningsliv i Egedal Kommune med alt fra spejdere, sport, strikning, gåture i naturen og spilleklubber, som man med fordel kan tage del i. På den måde kan man nemt få en ny omgangskreds i Egedal.”

- Nina Bentzen er 37 år gammel og arbejder som administrativ medarbejder i Roskilde. Hun har boet i Egedal Kommune siden 2010.

Besøg områdets solstråler

Naturlegepladsen

I Søhøj Park finder du en naturlegeplads, som er et yndet udflugtsmål for særligt børnefamilier. Legepladsen ligger i et grønt og kuperet område med en lille sø. Pak en picnickurv og tilbring nogle dejlige timer med ungerne i denne lille besøgsperle. Medbring eventuelt en bold, da her er rigeligt med plads.

Buresø

Buresø er en meget velbesøgt og populær badesø. Med sit klare, ferske vand og de smukke skovområder omkring søen er det et oplagt destinationsmål, hvis man vil køles ned på de lune sommerdage. Her findes også et åbent græsareal med borde og bænke, samt grill- og bålplads til fri afbenyttelse.

Flygtningepolitik

Egedal Kommune er kåret til landets bedste kommune, når det kommer til integration af flygtninge. Det er en mærkesag for både jobcentrene, borgere og lokale virksomheder at byde nye borgere velkommen i lokalmiljøet og hjælpe dem i arbejde.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Vores Egedal