Skip to the content

Faxe Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Faxe Kommune er et skønt område med masser af oplevelser for både store og små.

Indbyggere

ca. 36.513

Antal byer

10

De hedder 

Faxeboer 

Borgmester

Knud Erik Hansen (V)

Besøg områdets solstråler

Naturlegepladsen i Dalby

Naturlegepladsen i Dalby blev indviet i sommeren 2017. På legepladsen er der opsat balancebomme, klatrestativ, vikingeskib, lufthavn, rutsjebane og balancepæle, og den henvender sig herved til både de helt små og de lidt større børn. Der er selvfølgelig også bænke, hvor du kan nyde en madpakke sammen med familien.

Faxe Kalkbrud

Faxe Kalkbrud var for 63 millioner år siden dækket af hav, og på en vandretur rundt i området kan du være heldig at finde smukke hvide fossiler af det meget anderledes dyre- og planteliv, der engang fandtes på disse kanter. I kalkbruddet ligger nogle kalkholdige søer, hvor kalken giver søerne en meget karakteristisk azurblå farve, som man ikke normalt oplever ved danske søer.

Vibeengskolen

Ved Vibeengskolen i Haslev er der sat mere end 42.000 m2 af til udendørs­faciliteter, som alle må bruge. Her finder du køkkenhaver, frugttræer, boldbaner, legeplads, motionsrute, balancebomme, forhindringslandskab, BMX-bane og arealer til bl.a. krolf og petanque. Noget af området er oplyst om aftenen, hvilket gør det muligt at bruge faciliteterne døgnet rundt – hele året.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Førende og lokale ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig

Flytteguiden samarbejder med førende ejendomsmæglere i kommunen, hvilket betyder, at du også kan finde Flytteguiden-brochuren hos dem, inden du flytter til kommunen. Ejendomsmæglerne har ligeledes alle et stort lokalkendskab, og de står alle klar med gode råd og hjælp til dig som ny borger i kommunen. Kontakt derfor nedenstående lokale ejendomsmæglere, hvis du vil vide mere om kommunen, og hvis du står og mangler dit nye drømmehus og starten på et nyt kapitel.

Træk vejret i naturskønne Faxe
Faxe er omgivet af smuk natur og beboet af borgere og erhvervsfolk, der bruger tid og energi på at skabe et godt og aktivt lokalt liv, hver eneste dag. Et liv i Faxe er et liv med ro, tid til fordybelse og en hverdag med naturen tæt på og storbyen kun en køretur væk.

 

Nybolig Faxe

Os der bor i Faxe Kommune
har alt det gode lige omkring os fantastisk og forskelligartet natur, strande og masser af rum. Et godt byliv og stærkt foreningsliv. Rare, hyggelige steder og det unikke, verdenskendte udkigstårn. Rolige villakvarterer og trygge skoler. I Faxe Kommune finder du det hele.

 

EDC Haslev

Faxe kommune er et fristed
hvor den betagende natur både er smuk og afstressende. Kommunen har den ideelle pendlerafstand til Storkøbenhavn på kun 35 min., og der er et godt udvalg af børnehaver, skoler og SFO’er med store flotte udendørsarealer. Her er en behagelig atmosfære med imødekommende, venlige og hjælpesomme mennesker.”

Jeres Mægler

Faxe kommune
Besøg RealMæglerne i Faxe og lad os byde dig velkommen til en attraktiv bolig kommune. Her finder du en storslået natur med blandt andet sine mange kendte herregårde og parker, stranden ved Faxe Ladeplads, Feddet og ikke mindst Faxe Kalkbrud med sit udkigstårn ”Prismet” ved Faxe 

RealMaeglerne Faxe

”Faxe Kommune er et mangfoldighedens paradis med mange forskellige typer af ejendomme til enhver smag og behov. Vi har masser af skøn natur, gode indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner samt gode bus- og togforbindelser. Desuden er vi Faxe Kommune godt beliggende i forhold til motorvejen, så man som pendler kan være i København på ca. 45 minutter.”

Danbolig Haslev og Faxe

Hos Danskebolig anbefaler vi
ALTID vores købere, der er tilflytter til kommunen, at de skal komme hertil, fordi man får følelsen af fællesskab – som man ikke finder inde i storbyen. Her kender vi hinanden på kryds og tværs og en tur i Netto tager hurtigt længere end man havde regnet med. Udover fællesskabet har vi alt, hvad der er behov for, for at få en god hverdag til at fungere.

DanskeBolig

Fotos: Faxe Kommune