Skip to the content

Fredensborg Kommune

Gå på opdagelse i det sprudlende kulturliv, tag på rekreation i den smukke natur eller dyrk de mange forskellige tilbud om sport, kreativitet og hygge. Fredensborg Kommune er en perle for både små, unge og store.


Indbyggere

ca. 40.819


Antal byer

4


De hedder 

Frederiksborger


Borgmester

Thomas Lykke Pedersen (S)

Besøg områdets solstråler

Kongernes Nordsjælland

Kongernes Nordsjælland er Danmarks 5. nationalpark. Her finder I masser af muligheder for afslapning i de store Nordsjællandske skove og langs de mange søer. Strandene på nordkysten indbyder sammen med skove, søer og åer til et aktivt udeliv.

Ambitiøse Kokkedal

I Kokkedal er de særligt ambitiøse på klimafronten. Faktisk er det lige netop her, at du finder Danmarks største klimatilpasningsprojekt med et budget på 118 mio. kr. Det er også i Kokkedal, at der er den største andet af småbørnsfamilier i Fredensborg Kommune.

Fredensborg Slot

I Fredensborg Kommune ligger det smukke Fredensborg Slot. Det er et barokslot opført i 1700-tallet, og er Dronningens mest benyttede residens efter Amalienborg. Fredensborgs historiske slotshave er et af landets største haveanlæg. Slotshaven er åben året rundt, mens du fra 1. juli til 6. august har gratis adgang til Den Reserverede Have.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Visit Fredensborg