Skip to the content

Greve Kommune

Naturskønne omgivelser, et sprudlende kulturliv og visioner om en hverdag med mere motion. Bruger du blot 23 minutter i S-toget befinder du dig i indre København.


Indbyggere

ca. 50.267


Antal byer

4


De hedder 

Grevegenser


Borgmester

Pernille Beckmann (V)

I Greve kommune kan du finde glade børn med deres mor i naturen. Gitte Marina Siggaard

Mød en lokal

"Greve Kommune er et utroligt dejligt sted at bo. Her er virkelig mange aktiviteter for store og små, hvis man kigger efter dem, og så har vi jo også stranden med det fineste sand. Her er fred og ro, og så er vi stadig kun 20 min. fra København."

- Gitte Marina Sigaard er 37 år og arbejder som senioranalytiker og fritidsblogger. Gitte er født og opvokset i Greve.

Besøg områdets solstråler

Mosede Fort

I 1913 startede opførelsen af et kystværk i Mosede. Det blev navngivet Mosede Fort og havde til formål at beskytte Køge Bugt mod tysken. I dag fungerer fortet som et museum, hvor du kan mærke historiens vingesus. Desuden afholdes alskens kulturelle events på fortet – lige fra Sankt Hans til modeshows og teaterforestillinger.

 

ARKEN

Hvis du er kunstinteresseret, skal du ikke bevæge dig langt uden for kommunen for at opleve kunst og arkitektur i topklasse. Lidt uden for Greve, i Ishøj, ligger ARKEN et kunstmuseum med mange permanente samlinger af dansk, nordisk og international kunst. Der er også særudstillinger, der løbende udskiftes.

Hedeland 

I udkanten af Greve Kommune ligger Hedeland, som er en smuk naturpark. Her finder du aktivitetsmuligheder i form af legepladser, powerfitness-baner og en minijernbane. Naturparken har også Danmarks største udendørsscene, hvor du bl.a. kan opleve opera til arrangementet Opera Hedeland i august.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune.