Skip to the content

Hillerød Kommune

Gå på opdagelse i det sprudlende kulturliv, tag på rekreation i den smukke natur eller dyrk de mange forskellige tilbud om sport, kreativitet og hygge. Hillerød Kommune er en perle for både små, unge og store.


Indbyggere

ca. 50.998


Antal byer

14


De hedder 

Hillerødaner


Borgmester

Kirsten Jensen (A)

Hillerød Kommune Michelle

Mød en lokal

"Jeg synes, at der er mange gode tilbud i Hillerød både for børn, unge og voksne. Der er gode shopping muligheder, der er musikskole, mange forskellige tilbud om sport, der er Frederiksborg Centeret, hvor Mastodonterne hvert år opfører teater og musicals. Der holdes koncerter i byen og der foregår i det hele taget mange ting. Om søndagen er der loppemarked på torvet i foråret og om sommeren, der er boder om vinteren, hvor byen bliver omdannet til ”jul i gamle dage” og der er Byfest og sommerkoncerter og meget mere. Hillerød udvikler sig hele tiden og der er også plads til at man bliver hørt, hvis man er utilfreds med noget."

- Michelle er lærer og stifter af Facebook-gruppen "Gå tur i Hillerød", hvor man kan møde og gå tur med andre fra Hillerød Kommune. Michelle har boet i Hillerød Kommune siden 2006.

Besøg områdets solstråler

Klovneløb

Med mere end 1.000 deltagere lægger Hillerød Kommune asfalt til landets største Klovneløb i juni måned. Klovneløbet arrangeres af Danske Hospitalsklovne og er et familieløb for alle, der kan kravle, rulle, gå og løbe. Det handler om at have det sjovt, mens I støtter landets indlagte børn.

Bliv klogere på videnskaben

I Hillerød kan du lære meget mere om medicinvidenskaben på Dansk Farmacihistorisk Samling, hvor publikum tages med tilbage i tiden til dengang, hvor apotekerne selv fremstillede medicinske præparater. Udstillingen rummer en apotekssektion, en tabletteringssektion og en lægemiddeludstilling.

Store Dyrehave

I Hillerød Kommune byder Store Dyrehave på et væld af oplevelser, hvad enten du er til mountainbike, orienteringsløb, skattejagt eller traditionel picnictur. Her er din hund også velkommen, som du kan lufte uden snor i Præstevangen.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Hillerød Kommune