Skip to the content

Hjørring Kommune

Find fornyet energi i smukke naturomgivelser, dyk ned i kulturelle tilbud og bliv en del af et nærværende og aktivt foreningsliv. Viborg Kommune er en sand perle i midten af Jylland.


Indbyggere

ca. 64.665


Antal byer

10


De hedder 

Hjørringenser 


Borgmester

Arne Boelt (S)

Mød en lokal

"Jeg synes, at noget af det mest kendetegnende for Hjørring Kommune er det brede udvalg inden for mange områder. Uanset hvad du har brug for, er der altid flere muligheder - og det er uanset, om det er indkøb, sport eller kulturoplevelser."

- Vivi Larsen er 46 år, og har boet i kommunen næsten hele livet

Besøg områdets solstråler

Rubjerg Knude

Rubjerg Knude er et fantastisk natur- og kulturområde med vandreklitter, tilsandede ruiner og vindblæst natur. Derudover finder man en udstilling i den gamle strandfogedgård, der fortæller historien om Rubjerg Knude. Gå en tur fra Strandfogedgården og til ruinen af Rubjerg Gl. Kirke eller forbi Rubjerg Knude Fyr.

Tversted Klitplantage

Tversted Klitplantage er den ældste af Nordjyllands plantager. Plantagen blev anlagt for at inddæmme den store sandflugt, der fandt sted i 1800-tallet. I plantagen ligger de smukke Tverstedsøer med åkander, gråænder og blishøns. Plantagen ligger meget smukt ud til kysten og den populære Tversted Strand, som er en rigtig god badestrand.

Børglum Kloster

Børglum Kloster er et velbevaret og historisk kloster beliggende i Vrå ikke så langt fra Løkken. Ved klostret er der en gammel domkirke tilbage fra 1200-tallet, hvor der stadig afholdes gudstjeneste hver søndag. Derudover er der ofte historiske og kunstneriske udstillinger i klosteret, som er værd at besøge.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune.