Skip to the content

Jammerbugt Kommune

Fantastiske naturomgivelser, innovative miljøer og en masse næring til den kulturelle sult. Jammerbugt Kommune er stedet for både visioner og traditioner.


Indbyggere

ca. 38.460


Antal byer

10


De hedder 

Jammerbugtbo


Borgmester

Mogens Gade (V)

Besøg områdets solstråler

Klim Strand

Klim Strand ligger i den vestlige del af Jammerbugt. Klim Strand er en dejlig badestrand, der er smukt omgivet af klitter. Området står uberørt og billedskønt, og med gode vindforhold er stranden også populær blandt windsurfere.

Gjøl Havn

Gjøl Havn er en hyggelig havn, der ligger i den modsatte ende af kommunen. Fra havnen kan du nyde den fantastiske udsigt over Limfjorden, mens du får en is i den lille cafe.

Kettrup Bjerge

Kettrup Bjerge, der er et bakket naturområde, er populært blandt motionister. Den højeste bakke, Ørnbjerg, rager 43 meter op over landskabet, og herfra er der en god udsigt over hele området. Oplev både enge og et smukt kuperet terræn i Kettrup Bjerge.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Jammerbugt Kommune