Skip to the content

Kerteminde Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø finder du i Kerteminde Kommune. Her er der masser af oplevelser for både store og små.


Indbyggere

ca. 23.773


Antal byer

10


De hedder 

Kerteminder


Borgmester

Kasper Olesen (S)

Mød en lokal

"Jeg synes, det er kendetegnende for vores kommune, at vi passer på hinanden og er opmærksomme på hinanden. Derudover er det selvfølgelig vores dejlige natur, som altid er tæt på, nærmest uanset hvor i kommunen, du befinder dig."

- Christina Vester er 54 år og har boet i kommunen hele sit liv. 

Besøg områdets solstråler

Bøgebjerg

Hvis du slapper bedst af med en fiskestang i hånden og vind i håret, er Kerteminde Kommune et oplagt besøgsmål. Her finder du nemlig nogle af de bedste fiskepladser på Fyn. Besøg f.eks. Bøgebjerg, en dejlig fiskeplads, hvor der er et varieret havmiljø, hvilket skaber spændende oplevelser.

Vikingelevn

Tæt ved Kerteminde Fjord finder man den gravhøj, hvor Ladbyskibet, der i vikingetiden blev brugt til begravelse, blev fundet i 1935. Stedet udgør nu et museum, Vikingemuseet Ladby, der ejes af Nationalmusset.

Romsø

Romsø er en ø uden beboere, men til gengæld med et rigt dyre- og planteliv. Derudover finder du ingen biler på øen. Romsø er med andre ord et sted, man med fordel kan besøge, hvis man har brug for at trække stikket og mærke naturen helt tæt på. Man kan tage med Romsø Båden fra Kerteminde.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Visit Kerteminde