Skip to the content

Middelfart Kommune

Hvis du lige er flyttet til Middelfart Kommune, kender du højest sandsynligt ikke byerne eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet.


Indbyggere

ca. 38.553


Antal byer

10


De hedder 

Middelfarter


Borgmester

Johannes Jensen (S)

Middelfart Kommune. Martin.

Mød en lokal

"I mine øjne er det et kendetegn for Middelfart Kommune, at kommunen hele tiden udvikler sig, fornyer sig og sætter sig i spidsen for klima projekter. Det er en tilflytterkommune, hvilket tydeligt ses på antallet af boliger, der opføres store som små. Og så er de årlige tilbagevendende begivenheder, som Lillebælts Kræmmermarked, Lille bælt halv-marathon og Rock Under Broen, helt essentielle for Middelfart."

Martin er 41 år år og tømrer. Han har boet i kommunen hele sit liv.

Besøg områdets solstråler

Kulturøen

2005 var året, hvor Middelfart Kommune fik sin egen ø. KulturØen er en multibygning, der samler Middelfarts kulturfaciliteter i én bygning. Når du skal på biblioteket, skal du en tur forbi KulturØen, hvor du også kan finde en biograf, forskellige spisesteder og turistinformation 

Naturcenter Hindsgavl

Natur- og aktivitetscenteret ligger på Hindsgavl Halvøen ved Middelfart, og her finder du et stort aktivitetområde til friluftsliv med en naturlegeplads, bålplads og tarzanbane. Naturcenteret ligger ved Dyrehaven, hvor du kan se bl.a. hjorte og en smuk natur.

Hvalsafari

Lillebælt er et af de steder i verden, hvor der findes flest hvaler, og verdens mindste af slagsen, marsvinet, er en af dem. Marsvinet  kan opleves på hvalsafari, når turbåden sejler ud fra Middelfart Gl. Havn. Turen byder på den skønneste natur og udsigt over både Hindsgavl halvø og Middelfart by. 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Førende og lokale ejendomsmæglere står klar til at hjælpe dig

Flytteguiden samarbejder med førende ejendomsmæglere i kommunen, hvilket betyder, at du også kan finde Flytteguiden-brochuren hos dem, inden du flytter til kommunen. Ejendomsmæglerne har ligeledes alle et stort lokalkendskab, og de står alle klar med gode råd og hjælp til dig som ny borger i kommunen. Kontakt derfor nedenstående lokale ejendomsmæglere, hvis du vil vide mere om kommunen, og hvis du står og mangler dit nye drømmehus og starten på et nyt kapitel.

Få professionel køberrådgivning

Vi er alle bosatte og lokalkendte i Middelfart. Vi elsker vores arbejde, vores by og det at hjælpe købere og sælgere sammen om den gode handel. Bliv Guldkøber hos os, og kom forrest i køen. Vi tilbyder også professionel køberrådgivning.

RealMæglerne Middelfart

Fotos: Visit Middelfart