Skip to the content

Middelfart Kommune

Hvis du lige er flyttet til Middelfart Kommune, kender du højest sandsynligt ikke byerne eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet.

Indbyggere

ca. 38.553

Antal byer

10

De hedder

Middelfarter

Borgmester

Johannes Jensen (S)

Besøg områdets solstråler

Kulturøen

2005 var året, hvor Middelfart Kommune fik sin egen ø. KulturØen er en multibygning, der samler Middelfarts kulturfaciliteter i én bygning. Når du skal på biblioteket, skal du en tur forbi KulturØen, hvor du også kan finde en biograf, forskellige spisesteder og turistinformation 

Naturcenter Hindsgavl

Natur- og aktivitetscenteret ligger på Hindsgavl Halvøen ved Middelfart, og her finder du et stort aktivitetområde til friluftsliv med en naturlegeplads, bålplads og tarzanbane. Naturcenteret ligger ved Dyrehaven, hvor du kan se bl.a. hjorte og en smuk natur.

Hvalsafari

Lillebælt er et af de steder i verden, hvor der findes flest hvaler, og verdens mindste af slagsen, marsvinet, er en af dem. Marsvinet  kan opleves på hvalsafari, når turbåden sejler ud fra Middelfart Gl. Havn. Turen byder på den skønneste natur og udsigt over både Hindsgavl halvø og Middelfart by. 

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Visit Middelfart