Skip to the content

Ringsted Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Ringsted Kommune er stedet for både visioner og traditioner.

Indbyggere

ca. 34.725

Antal byer

13

De hedder 

Ringsteder 

Borgmester

Henrik Hvidsten (V)

Besøg områdets solstråler

Haraldsted Sø

Nord for Ringsted ligger Haraldsted Sø, der med sine fine badefaciliteter er en populær sø at bade i. Søen bruges også til forskellige vandsports­aktiviteter af sportsforeninger i Ringsted. Der kan desuden fiskes i søen, som har en stor rovfiskebestand.

Store Bøgeskov

Store Bøgeskov er en stor, frodig skov på 350 hektar tæt på Gyrstinge Sø. En særlig attraktion i skoven er springkilden, der springer op ad jorden i én met­ers højde. Tag på tur i den store skov, som du både kan opleve i bil, på cykel eller på gåben.

Kværkeby Fuglereservat

Kværkeby Fuglereservat er et ni hektar stort fuglereservat, der består af eng- og moseområde og en grusgrav. I reservatet finder du mere end 200 dyre­arter, hvoraf ca. 150 af dem er fuglearter. Du kan komme med på en guidet tur i reservatet. Bemærk, at man kun må besøge reservatet efter aftale.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Fotos: Poul-Jørgen Larsen