Skip to the content

Slagelse Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø. Slagelse Kommune er et skønt område med masser af oplevelser for både store og små.

Indbyggere

ca. 79.073

Antal byer

10

De hedder 

Slagelsebo

Borgmester

John Dyrby Paulsen (A)

Besøg områdets solstråler

Stillinge Strand

Stillinge Strand er en af de bedste strande i Vestsjælland. Den er børnevenlig med bred sandstrand, god plads og mulighed for at lege i vandkanten. Stillinge Strand ligger ca. 12 km fra Slagelse centrum, og turen derud er en flot tur, som på en god dag kan tages på cyklen, hvis du virkelig vil nyde den flotte natur.

Vikingeborgen Trelleborg

Vikingeborgen Trelleborg er en af vikingetidens store ringborge, som blev bygget af Harald Blåtand for omkring 1.000 år siden. I dag kan man stadig se resterne af den store kongeborg i terrænet, og naturen omkring borgen ved Tude Ådal er et meget smukt sted, som bestemt er et besøg værd.

Korsør Nor

Korsør Nor deler Korsør by i to dele, og noret er et bynært og meget naturskønt område. Der er et rigt liv i noret med mange slags saltvandsdyr som fisk og fugle. Områdets flora og fauna er også righoldig, og det kan klart anbefales at tage en vandretur rundt om noret.

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune. 

Foto er venligst udlånt af VisitVestsjælland
og taget af Cecilia Birkmose Samsson, Ulla Fibiger, Evan Hemmingsen og Georg Hemmingsen