Skip to the content

Sorø Kommune

Fantastiske naturomgivelser, et kreativt kulturfokus og et nærværende lokalmiljø.Sorø Kommune er stedet for både visioner og traditioner.


Indbyggere

ca. 29.834


Antal byer

10


De hedder 

Soraner 


Borgmester

Gert Jørgensen (C) 

Besøg områdets solstråler

Akademihaven Sorø

Akademihaven er en stor landskabshave, der ligger i Sorø. I den store park, der stammer helt tilbage fra omkring år 1200, finder du et væld af blomster, fritstående træer og buske. Tag på tur i den velbesøgte have, der med sin beliggenhed ned til Sorø Sø, er et perfekt udflugtsmål.

Tuel Sø

Besøg en af de største søer i Sorø, nemlig Tuel Sø. Nordøst for Sorø by finder du søen, der er et oplagt sted for en vandretur. Tuel Sø er med en stor bestand af gedder og aborrer også et populært sted for lystfiskere.

Bromme

Bromme er et sogn, der ligger nord for Sorø. Her kan du finde et stort skovområde og søen Bromme Lillesø. Det naturskønne område var tidligere en grusgrav, men er nu et populært udflugtsmål. Tag familien med i skoven, hvor der er en bålhytte, et legeområde med tovgynger og gode parkeringsforhold.

Vi tager godt imod dig

Lokale virksomheder står allerede klar til at hjælpe dig

Det er altid en god idé at rådføre sig med kompetente fagfolk - uanset fag. Flytteguiden samarbejder med en række lokale virksomheder, der står til rådighed, hvis du har brug for hjælp til noget i din nye kommune. Det kan være, du er blevet tilknyttet et nyt forsyningsselskab, eller måske leder du efter et autoværksted, en ny tandlæge eller provstiudvalget i området. Det kan også være, du har brug for mere information om de banker eller uddannelsesinstitutioner, du kan vælge, hvis du gerne vil vælge lokalt. Leder du efter en lokal håndværker, som kan sætte dit nyindkøbte hus i stand, finder du også deres kontaktoplysninger her.

Alle disse brancher - og flere til - har aktivt valgt at byde dig velkommen ved at stå her på siden, og de står klar til servicere dig allerede i dag. Listen herunder indeholder lokale og dygtige firmaer, som har oparbejdet en bred erfaring, og de glæder sig til at byde dig velkommen i din nye kommune.