Skip to the content

Velkommen til flytteguiden

Vi linker nye borgere, lokale virksomheder og ildsjæle

Flytning

Hver eneste måned flytter danskere til og fra nye kommuner landet over. Drømmejobbet eller drømmeboligen er ofte faktorer, der danner vejene til nye omgivelser.

På Flytteguidens hjemmeside finder du alt hvad du skal bruge når du skrifter adresse, ligesom du kan blive klogere på ting, du måske ikke vidste om din nye egn.

Hjælp til flytning

Flytteguiden er din personlige guide, der forbinder dig med institutioner, uddannelsessteder, boligforeninger, tandlæger, shopping, personlig pleje, kultur- og fritidsliv. Skal boligen have nyt tag, nyt køkken eller badeværelse, nyt gulv, klimavenlige vinduer, hjælp med kloaken eller haven, ja opgaverne er mange når der handles boliger, så finder du ved hjælp af Flytteguiden frem til en lang række af lokale og dygtige håndværkere, som alle står klar til at hjælpe dig sikkert i mål med netop jeres byggeprojekt.

Flytteguiden indhenter som de eneste data på boligskiftende i Danmark hver måned, og således hjælper vi hver eneste dag tilflyttere med at finde relevante informationer om deres nye kommuner.

Succesfuld flytning

Du modtager Flytteguidens velkomstmateriale i din postkasse, hvis du er flyttet til en ny kommune. Flytteguiden sørger ligeledes også via gode samarbejdsaftaler med førende og lokale ejendomsmægler landet over, for at vores kvalitets brochure også bliver set før en bolighandel.

Flytteguiden findes også som e-page her på siden samt på vores Facebookside, ligesom at udvalgte Kommuner, handelsstandsforeninger, erhvervs netværk og biblioteker også benytte materialet, til at hjælpe nye borgere godt på plads i deres nye kommune.

Under Min kommune får et overblik over, hvilke muligheder og tilbud der findes i netop dit nye område. 

Team Flytteguiden

Holdet bag Flytteguiden brænder alle for at hjælpe tilflyttere, og som alle samarbejder om at skabe et godt velkomstmateriale til boligskiftende. Vores målsætning er at inspirere og informere – og vi skubber hver dag i samme retning for at nå vores mål. 

Vi drives af engagement, kreativitet og nysgerrighed – og naturligvis ønsket om at kunne levere Danmarks bedste guide til boligskiftende landet over. 

Du kan læse mere om teamet under Om os her på siden.

Kontakt os i dag

Hos Flytteguiden arbejder vi aktivt og målrettet på at skabe en platform, hvor boligskiftende finder information, kontakter, tilbud og seværdigheder i forbindelse med bolig- og kommuneskifte. Vi ønsker, at kvaliteten af vores indhold forbliver tårnhøj, og derfor overvejer vi hele tiden, hvordan vi kan gøre vores materiale endnu bedre. 

Hvis du har kommentarer eller ideer til, hvordan vi kan forbedre Flytteguiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Med venlig hilsen   


FLYTTEGUIDEN