kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Boligadvokat - Hvem kæmper i dit hjørne, når du skal købe bolig?

Få en juridisk rådgiver til at kigge på din købsaftale, når du skal købe bolig.
I udgangspunktet tager købsaftalen afsæt i sælgers behov og ønsker, og ejendomsmæglerens interesse er selvfølgelig at lave en god handel for sælgeren.

Når du køber en ny bolig, skal du sørge for at have en professionel part med på din side, som har dine interesser som prioritet. Din juridiske rådgiver vil gennemgå købsaftalen og dens vilkår, så du er sikker på, at alt er i orden. Din rådgiver vil også kunne stå for at forhandle købsprisen med sælger, hvis du hellere vil have en professionel til at gøre det.

Find en lokal Rådgiver
Din lokale advokat kender området og det lokale boligmarked og kan sørge for, at salget også kommer til at foregå på dine præmisser.

Udgiften kan blive en besparelse
Det kan være fristende at spare udgiften til en boligadvokat i en forventning om, at du godt selv kan håndtere købet. Og selvom det helt sikkert kan væretilfældet, så kan der i langt de fleste tilfælde være penge at spare ved at få involveret en professionel. Udgiften til god, juridisk boligrådgivning kan sagtens hentes hjem i forhold til de penge og det besvær, som du sparer ved at hyre en rådgiver.

Er du og din partner sikret?
Når I alligevel har hyret en juridisk rådgiver, så kan jeres boligkøb være en god anledning til at sørge for, at der er styr på alle juridiske aspekter af jeres samliv. Hvis I ikke er gift, så skal I måske have udarbejdet et testamente eller en samejeoverenskomst. Det kan også være, at I er gift, men måske skal have lavet en ægtepagt? Tag en snak med din lokale, juridiske rådgiver i dag.

Få et advokatforbehold inden købet
Som køber skal du sørge for at få et advokatforbehold med i købsaftalen og lade en advokat gennemgå din købsaftale. Advokatforbeholdet betyder, at din underskrift er betinget af, at din advokat godkender handlen – normalt inden for en frist på mellem tre og fem dage. Få din advokat til at gennemgå alle papirer og aftaler for at sikre, at der er styr på de juridiske aspekter.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved