kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Elektriker - Få styr på strømmen

Det er bedre at have styr på strømmen end strøm i styret.
Din lokale elektriker kan hjælpe dig med at sikre, at elektriske opgaver i dit hjem håndteres korrekt.
Og det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan elektriske anordninger installeres. Fejl på elinstallationer kan nemlig resultere i brand!

Fejl i elinstallationer kan være fatale
En af de vigtigste årsager til, at det er fornuftigt at søge hjælp hos en professionel elektriker, er sikkerhedsmæssige årsager. Rigtig mange boligejere lever med skjulte fejl, der er så alvorlige, at de er i stand til at starte en brand. En stor del af husbrandene i Danmark kan undgås, hvis man lader en autoriseret elektriker om opgaverne.

Ud over brandfare er der også stor sandsynlighed for, at du får elektrisk stød, hvis du selv forsøger at udføre elektriker-opgaver. Ud over ubehaget ved at få stød kan det også være forbundet med fare for dit ve og vel.

Hold øje med faresignalerne
Måske bliver du bare irriteret, hvis sikringerne ofte går, men det kan sagtens være et tegn på, at der er noget galt med elinstallationerne. I så fald bør du få det tjekket af en professionel. Er stikkontakterne varme eller misfarvede, bør du også få en ekspert til at se på dem.

Selvom en bolig ser pæn og ordentlig ud, kan man få sig lidt af et chok, når man kigger bag panelerne. Bor du i et hus af ældre dato, vil du højst sandsynligt finde en masse gamle ledninger og slidte elinstallationer. Fordi vi bruger mange flere elektriske apparater i dag, end vi gjorde for bare 40 år siden, er det et problem, hvis dine elinstallationer ikke er egnet til den udvikling.

Få hjælp af din lokale elektriker
Som udgangspunkt bør du aldrig arbejde med strømrelaterede ting, med mindre du er helt sikker på, hvad du foretager dig. Derudover skal du selvfølgelig også være opmærksom på, at det ikke er alt med elektricitet, som du må ordne selv, medmindre du er autoriseret. Det er derfor også en rigtig god idé, at du tjekker, hvilke regler der er
på området, inden du går i gang.

Det er altid en god idé at få hjælp af en professionel. Oplever du gener med dine elinstallationer, bør du straks kontakte din lokale elektriker. Du kan
selvfølgelig også få hjælp, hvis du ønsker ny belysning i din bolig, eller du gerne vil have inkorporeret flere stikkontakter i dit hjem.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved