kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

En god murer er første sten i dit byggeri

En god murer med styr på sit håndværk er afgørende for at få et solidt fundament i dit byggeri. Det kan derfor være en god investering at få lavet dit murerarbejde af en dygtig murer, der ved, hvad man skal være opmærksom på i forhold til materialer, byggestil og lokale forhold.

Renovering og ombygning
En murer kan bygge et hus. Men murerarbejde er andet end mursten, pudsede facader og tagsten. De fleste mureropgaver foregår i forbindelse med ombygning og renovering af huse. Udover generelt murerarbejde som fugning, pudsning, vandskuring, flisearbejde og renovering af badeværelser udfører de fleste murere også opgaver inden for kloakarbejde, beton- og gravearbejde.
Et hus kræver vedligeholdelse, hvis det skal bevare sin værdi og fortsat være egnet til beboelse. Smuldrer fugerne i murværket, svækker det hele bygningen, og det kan resultere i, at der trænger vand ind, og så risikerer du frostsprængning i væg og murværk. Sørger du for at vedligeholde dit hus, undgår du omfattende skader. Økonomisk set kan det langt bedre betale sig at forebygge end at reparere, når skaden først er sket.

Nyt, flot og praktisk
En murer kan også hjælpe dig med andet end bare vedligeholdelse. Det kan jo være, du synes, dit hjem trænger til en opfrisker. Skal badeværelset have nyt design, eller skal der lægges nye klinker i køkken eller entré for at skabe en anden atmosfære i dit hjem? Så kan en professionel murer også være en god hjælp. Det kan også være, du har fået et husdyr, og så er fliser værd at overveje. Det er nemlig den bedste løsning i forhold til hygiejne.

Stensikker faglighed
Går du selv i gang med byggeprojekter, er det nødvendigt, at du har en bred og faglig viden. Der er mange ting, som kan gå galt, hvis du kaster dig ud i murerarbejde uden at have de rette kompetencer. I de fleste tilfælde ender det med at blive en dyr fornøjelse, hvis arbejdet udføres forkert. Din lokale murer ved, hvilke materialer der egner sig bedst til netop dit byggeri, og han kan rådgive omkring materialevalg og byggestil i forhold til, hvad der passer bedst til dit hus og dit budget.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved