kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Få arkitekten med på råd inden du begynder byggeriet

Har du planer om at renovere eller bygge til din bolig, kan et uforpligtende møde med en arkitekt være et godt sted at starte.

Det er ikke kun millionbyggerier med avancerede arkitekttegninger, hvor det gavner at at have en arkitekt med på råd. En arkitekt kan spare dig for besvær, bekymringer og mange penge i et almindeligt boligbyggeri.

HVORFOR BRUGE EN ARKITEKT?
Der er mange gode grunde til at bruge en arkitekt, når du skal bygge hus. En arkitekt sørger for:

  • at du overholder dit budget
  • at du undgår byggeskader og uforudsete udgifter
  • at håndværkerne overholder aftaler og tidsplaner
  • at byggeriet er lovligt og ikke afstedkommer administrativt besvær

HVAD KAN EN ARKITEKT TILBYDE?
Før du går i gang med at bygge, kan en arkitekt komme med forslag til løsninger, som du måske ikke selv var kommet på. Derudover kan arkitekten også rådgive dig om at energioptimere og effektivisere din bolig, så du fremadrettet kan spare penge på et mindre energiforbrug. En professionel arkitekt sørger for, at du får en helstøbt og langtidssikret løsning, som ikke risikerer at trække husets værdi ned.

BYGGELEDER MED STYR PÅ DET HELE
Du kan bruge arkitekten som rådgiver og byggeleder gennem hele processen. Arkitekten kan indhente tilbud fra håndværkere, sikre at tidsplaner bliver overholdt, undgå byggeskader og holde styr på alt det administrative, så du slipper for selv at indhente byggetilladelser og relevante dokumenter. Bevar overblikket med en arkitekt som byggeleder.

ORIGINALE LØSNINGER ER PENGE VÆRD
Måske tænker du, at det er dyrt og unødvendigt at bruge penge på en arkitekt. Men det kræver viden og høj faglighed at få øje på den løsning, der kombinerer dine behov med en praktisk og æstetisk løsning, der ikke skæmmer dit byggeri. En grim og dårlig tilbygning kan risikere at blive en omkostningsrig affære, som i sidste ende også trækker værdien på din bolig ned. En god arkitekt minimerer risikoen for ubehagelige overraskelser og ekstraomkostninger i løbet af byggefasen. Det gavner både din bundline og dit slutresultat.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved