kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

VVS - Få den rette hjælp til VVS-arbejde

Overvejer du at få et helt nyt badeværelse, eller skal du have fikset et utæt vandrør? Så kan din lokale VVS-montør sikkert være til hjælp.

En uddannet VVS-montør kan hjælpe dig med rigtig mange forskellige slags opgaver, og de fleste VVS-firmaer kan både levere og installere. Din VVS-montør kan blandt andet være behjælpelig med opsætning og installering af varmepumpeanlæg, rensning og reparation af tagrender samt udskiftning af vandhaner og emhætter.

Spar penge og skån miljøet
Går du og tænker på at skifte til varmepumpe? Den helt rigtige varmepumpe kan spare dig for penge på varmeregningen, og den er samtidig også mere skånsom over for miljøet end andre varmekilder. Skal du have opsat og installeret et varmepumpeanlæg, får du brug for hjælp, og her kan en VVS-montør være god at have ved hånden.

Har du husket tagrenderne
Tagrender er noget, som mange ofte glemmer i dagligdagen, og derfor bliver de heller ikke altid vedligeholdt sammen med resten af boligen. Det er dog vigtigt, at du får dem efterset og renset – gerne en gang om året. Tagrendernes funktion er afgørende for, at taget holder tæt, og at vandet ledes ordentligt væk. Derfor skal huller og sprækker opdages i tide, hvis du vil undgå store og dyre skader. En professionel VVS-montør kan hjælpe dig med at efterse og reparere eventuelle skader.

Optimering af badeværelse
Skal du have helt nyt badeværelse, eller vil du bare gerne have fornyet lidt hist og her i det, du allerede har? Det er ikke altid lige nemt at overskue, hvilket toilet eller hvilken håndvask, du også synes, er pæn om mange år. En VVS-montør kan rådgive dig, så du kan træffe en god beslutning. Og så kan han selvfølgelig også hjælpe dig med at sætte dit nye badeværelse i stand.

Tjek reglerne, inden du selv går i gang
Inden du selv går i gang med en række projekter i dit hjem, er det en rigtig god idé, at du tjekker, hvilke former for VVS-arbejde du rent faktisk må udføre. Der findes nemlig en række love og regler om VVS-arbejde, som skal overholdes, og det betyder, at du i nogle tilfælde skal bruge en autoriseret VVS-montør. Du må for eksempel ikke selv lave nye VVS-installationer eller tilslutte gulvafløb, til gengæld må du gerne selv udskifte vandhaner og tilslutte gulvvarme.

Selvom du helt lovligt må udføre mange typer VVS-arbejde selv, kan det stadig være en god beslutning at få hjælp fra en professionel. Din lokale VVS-montør kan rådgive dig samt levere og installere, og det kan være en god investering på længere sigt.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved