kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Glarmester

Skift termoruderne til energiruder - Spar op til 15–20% på varmeregningen og få en varmere stue

Om vinteren kan det føles, som om det trækker ved vinduet. Det behøver ikke at være vinduet, der er utæt, for gammeldags termoruder isolerer dårligt. Derfor bliver luften kold og ”falder ned”, hvilket kan føles som træk ved vinduet og hen over gulvet. Det kaldes
kuldenedfald.

Hvis dine vinduer er i god stand, er det bedst at skifte ruderne ud til nye energiruder med varm kant. Det fjerner kuldenedfaldet, og du sparer op til 15–20 % på varmeregningen. Ruderne skiftes på 1 dag – det er meget billigere end nye vinduer, og lige så godt. Tætningslisten i falsen skal være tæt, og lukkebeslag skal trække rammen til.

Hvad er termoruder?
Termoruder bliver kaldt mange forskellige ting, og begreberne dækker over det faktum, at termoruder er blevet langt mere avancerede, end de var for år tilbage. Moderne termoruder bliver derfor også kaldt for energitermoruder, energiruder, lavenergiruder, lavenergitermoruder, superlavenergiruder eller ruder med lavemissionsbelægning.

Grundlæggende er en termorude karakteriseret ved, at ruden består af mindst to lag glas, hvor lagene er forseglet med luft eller gas.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved