kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Gør haven i stand

Ser din have lidt kedelig og farveløs ud? Så er det måske på tide at få den piftet op.

En anlægsgartner kan anlægge en ny have eller få styr på en forsømt have, der trænger til en kærlig hånd. Har du ikke selv så grønne fingre, eller har du brug for nogen, som kan nytænke dine udendørsarealer, så er en anlægsgartner en god hjælp.

Faglig Ekspertise
Mange boligejere kan sagtens selv holde styr på deres have. Men hvis man skal have anlagt en ny have, eller haven virkelig trænger til en omgang, kan det være en god idé at hyre en anlægsgartner, som udover at have en faglig ekspertise i forhold til planter og anlæg også har de rette maskiner og professionelt udstyr.

En anlægsgartner arbejder ikke kun med planter, men kan vejlede og rådgive i forhold til en samlet haveplan for dine grønne områder. Måske har du en helt klar forestilling om, hvordan
din have skal ende med at se ud, men det kan også være, du har brug for udefrakommende inspiration til, hvordan det færdige resultat kan tage sig ud.

Haven er halvdelen af dit hjem
For mange boligejere udgør haven eller andre udeområder en stor del af grunden, og derfor ønsker de fleste også at udnytte udendørsarealerne. En have skal tage sig godt ud, hvis man skal synes, det er et behageligt sted at opholde sig, og det er ikke kun blomster og planter, som gør udfaldet.

Din anlægsgartner kan også lægge fliser, lave stenopsætninger, anlægge en terrasse eller lave hegn, trapper og støttemure – alt sammen ting som kan sætte et personligt præg på netop din have. Med en terrasse har du et hyggeligt sted, hvor du kan grille med familien i foråret og om sommeren, og med et nyt hegn kan du sørge for, at du uforstyrret kan tilbringe tid i din grønne oase.

Styr på haven - året rundt
Det er selvfølgelig i foråret og sommerhalvåret, du for alvor får mest ud dine grønne områder. Men de er der jo året rundt, og din anlægsgartner tager derfor også højde for de skiftende årstider og tilrettelægger dine grønne områder sådan, at de tager sig godt ud på alle tider af året.

OBS: HUSK HÅNDVÆRKERFRADRAGET

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved