kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Gulvmand - Rundt på gulvet?

Tillykke med din nye bolig. Før du flytter møblerne ind, skal du måske se på, om gulvene er, som du ønsker dem. Trænger de til udskiftning, eller skal de renses / slibes eller måske blot repareres?

Med professionel hjælp kan du få svar på, hvordan du kan sætte dit personlige præg på lige netop dine gulve, og hvilke materialer du skal vælge for at dække netop dit behov. Garant Bredebro kan hjælpe dig med de svære valg, og kan med mange års erfaring vurdere undergulve og det nuværende gulvs holdbarhed. Vi arbejder med alle typer gulve, fra hårde beton- eller epoxygulve til tykke heluldne tæpper.

Netop hårdheden af dit gulv kan have stor betydning for akustikken i dit hjem. Hårde fliser eller trægulve giver meget rumklang, mens tæpper eller deciderede akustiske gulve med en kerne af kork kan mindske støjniveauet i din bolig betydeligt.

Vi har en erfaren stab af montører, som med en samlet erfaring på mere end 100 år kan løse stort set alle de udfordringer, de møder på deres vej. Vi leverer et professionelt resultat, som vi selv er stolte af, og det er vores kunder heldigvis også.

Som totalleverandør står vi for hele processen. Vi rådgiver omkring gulvtype, farvevalg og materialevalg og sørger for undergulvsarbejde med slibning, primer og spartling. Vi monterer den valgte løsning og kan supplere med lister langs væggene og overgangene til belægningen i andre rum.

Vi lever af tilfredse kunder, og sætter en ære i at skabe den grundlæggende ramme for din nye bolig.

Med specialisthjælp fra Garant Bredebro behøver du ikke at være rundt på gulvet – du skal blot nyde tilværelsen på dine harmoniske og smukke gulve.

OBS: HUSK HÅNDVÆRKERFRADRAGET

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved