kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Når låsesmeden flytter med

DLF’s låsesmede sørger for optimal sikring af boligen med nye låse, når man flytter ind i en ny bolig.

Når man flytter ind i et hus eller en lejlighed, vil man gerne være sikker på, at man som ny ejer eller lejer er den eneste, der har adgang til boligen.

Men både hus og lejlighed har en forhistorie, og det er aldrig helt til at vide, hvor mange nøgler der er i omløb, om der er lavet ekstra kopier, og hvor mange der er afleveret ved overtagelsen af boligen. Har man ikke fået alle nøglerne til huset, hvor både hoveddøren, terrassedøren og kælderdøren giver adgang til værdier, personlige ejendele og i det hele taget ens private hjem, kan det skabe usikkerhed. Usikkerhed over, at man risikerer at få ’besøg’ af ubudne gæster, som nemt kan låse sig ind. Det er ubehageligt, og som udgangspunkt dækker forsikringen heller ikke, hvis der bliver begået indbrud med nøgle.

Derudover er der jo også nøglerne til garagen, postkassen, loftsrummet, skuret, havelågen og de mange hængelåse, som også følger med, når man etablerer sig i et nyt hus. I lejligheden handler det ud over hoveddør og bagtrappe måske om nøgler til kælderrummet,
loftsrummet og postkassen.

Man kan dæmme op for denne utryghed med nye låse og nye nøgler. Skifter man låsene, er det derfor en rigtig god idé at få dem skiftet af en låsesmed, der er organiseret medlem af Dansk Låsesmede Forening, DLF.

Brugen af en DLF-låsesmed sikrer, at man som kunde er dækket af DLF’s garantiordning. Det betyder, at man har mulighed for at klage og få klagen vurderet af en uvildig instans, hvis der af en eller anden grund opstår utilfredshed med udførelsen eller prisberegningen af låse- og sikringsarbejdet.

Fordelene ved brugen af en DLFlåsesmed i forbindelse med montering af nye låse rækker dog langt videre. Det sikrer nemlig, at man får monteret låse af god kvalitet. En af indbrudstyvenes værste fjender er forbruget af tid i forbindelse med indbrud. Låse af høj kvalitet kan være med til at forsinke og dermed også helt forhindre, at indbrudstyvene får succes med deres kriminelle gerninger. Derfor er det i det hele taget en rigtig god idé at kontakte en DLF-låsesmed, når man flytter ind i nyt hus eller ny lejlighed.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved