kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Rørisolering

Når du skal nedsætte dit energiforbrug i hjemmet kan det være en rigtig god ide at overveje rørisolering – en nem og billig løsning, der hurtigt kan spare dig for mange penge.

At opvarmning er noget af en energisluger i dit hjem er næppe nogen nyhed. Det er det måske heller ikke, at isolering kan være med til at nedsætte dit varmeforbrug. Men vidste du, at der er store økonomiske fordele i at supplere med en rørisolering? Isolering med rørskåle er en enkel isoleringsløsning, der kan klares for billige penge. Når dine rørinstallationer bliver isoleret, mindsker du dit varmetab og selvom det er et billigt indgreb, vil du hurtigt kunne mærke det på din pengepung og i dit hjem.

Isolering af varmerør og vandrør
Du kan både isolere dine varmerør og dine vandrør. Når du isolerer dine varmerør sikrer du, at det opvarmede vand transporteres ud til din vandhane uden et unødigt stort varmetab. Rørisolering af dine koldtvandsrør fjerner kondensen, og du undgår vandskader, svamp og mug.

Jo tykkere, jo bedre
Der findes flere forskellige former for rørisolering, både hvad materiale og rørskålenes tykkelse angår. Hvilken form for rørisolering, der passer netop dig, afhænger af dit rådighedsbeløb. Jo tykkere, rørskålene er, jo bedre isolerer de.

Økonomisk og grøn gevinst
En klar fordel ved rørisolering er en meget kort tilbagebetalingstid. Du kan hurtigt se det på din varmeregning, og allerede efter 4 år er pengene tjent ind. Når du nedsætter dit varmeforbrug, så er du samtidig med til at nedbringe udledningen af CO2. Det betyder, at du med isolering – uanset type – gør noget godt for miljøet samtidig med, at du sparer penge og opnår et sundere indeklima.

Det anbefales
Du får isoleret dine vand- eller varmerør med minimum 40 mm - hvis du tilføjer 10 mm ekstra, så du har 50 mm isolering, opnår du et lavenerginiveau, som giver den bedste økonomi på lang sigt.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved