kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Sådan Gør du din flytning nemmere for dine hjælpere

Har du prøvet at flytte, ved du sikkert også, at det kan være en hård omgang. Vi giver dig her tre nemme tips til, hvordan du kommer nemmere om ved opgaven og samtidig sørger for, at også dine hjælpere får en god oplevelse.

Drikkevarer
Har du bedt venner og familie om at hjælpe dig med flytningen, har du også forpligtet dig til at sørge for, at de får en god dag. Hvis alle er i stand til at yde det optimale, går flytningen desuden hurtigere og nemmere, så det kan ikke siges ofte nok: sørg godt for dine hjælpere undervejs! Det er hårdt at flytte, så sørg for, at der hele tiden er adgang til kolde drikkevarer. Du har formentlig ikke glas eller lignende ved hånden, da disse jo er pakket ned. Så sørg for at købe vand, øl og sodavand i ½-liters flasker eller køb større flasker og en stabel papkrus.

Mad
I stedet for den klassiske pizza, så kan du forkæle dine hårdtarbejdende venner med et lækkert stykke kød tilberedt i sous vide. Hvis du ikke ved, hvad det er, så er det en stav, man kan sætte ned i en gryde, der så holder en stabil temperatur på vandet i gryden. Brug en balje eller stor gryde til at tilberede kødet, som du på forhånd har pakket i en vakuumpose. Du behøver heller ikke stege kødet på panden (der er sikkert er pakket ned i en kasse) til den efterfølgende bruning. Har du f.eks. en gasbrænder eller ukrudtsbrænder bruger du blot den til at give kødet en lækker ”stegeskorpe”. Find sous-vide opskrifter her.

Pakning af flyttekasser
Når du skal pakke dine ting ned i flyttekasser, er det første tip altid at skrive på kasserne hvilke rum, de indeholder ting fra. På denne måde kan skal du ikke til at gennemsøge 10 kasser for at finde det, du søger. Sørg også for at fordele vægten i kasserne optimalt. Dvs. at du ikke skal fylde en hel kasse med bøger, men sørge for at blande tunge og lette ting. Et andet tip er at pakke skrøbelige ting af f.eks. glas ind i tøj, håndklæder og viskestykker. Du skal alligevel pakke disse ting ned, så udnyt dem til at beskytte dine skrøbelige ting.

Du er nu klædt på til en god flyttedag!

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved