kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Sæt varme på i dit nye hjem

Er du lige flyttet – og måske endda til en ny kommune? Så ved du sikkert godt allerede, at der er mange ting, som du skal til at have styr på og finde ud af. Men vigtigst af alt er det, at du kommer godt på plads i dit nye hjem, således du føler dig tilpas inden for dine nye rammer. Og derfor kan det være, at du er interesseret i en god og energibesparende varmekilde, der kan sørge for, at der er lunt og komfortabelt i dit nye hjem. Her er varmepumpen ofte en god løsning, hvor især Bosch varmepumper udmærker sig.

Mange vælger en varmepumpeløsning

I dag er der mange hjem, der bliver udstyret med en varmepumpe. Og det kan der være flere grunde til. Den første og største har dog nok med økonomien at gøre. Med en varmepumpe spares der nemlig på varmeregningen, og man vil derfor opleve mere luft i økonomien. Dog er en sådan også mere miljøvenlig – og det er jo også noget, som mange især lige for tiden sætter stor pris på.

Hvad kan en varmepumpe?

Men hvad kan en varmepumpe så? En luft/vand varmepumpe udnytter den energi, der er i udeluften via en del, der monteres udendørs til produktion af varmt vand til både centralvarme og brugsvand. Varmepumpen bruger elektricitet til driften af kompresser, kondensator, pumper og andre komponenter, som kombineret kommer til at udgøre en billig, fremtidssikker og miljøvenlig måde at opvarme en bolig og brugsvand på.

Vælg en varmepumpe fra Bosch

Og for at være sikker på at få en varmepumpe af den bedste kvalitet, bør du tage et grundigere kig på en af de efterhånden meget populære Bosch varmepumper. Med en sådan er du sikret god kvalitet for pengene, og du kan derfor være sikker på at have et fornuftigt produkt mellem hænderne.

Få professionel hjælp af Hovmand Energi

Det er dog ikke alle bygninger, der vil have glæde af en varmepumpe, så hvis du gerne vil finde ud af dine muligheder, bør du tage en snak med Hovmand Energi. Her finder du specialister i montering og rådgivning af varmepumper, og du gives derfor den bedste og mest professionelle service her.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved