kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Totalentreprenør - Byggeprojekt med totalt overblik

Et større bygge- eller renoveringsprojekt kræver et godt overblik og faglig ekspertise. Det kan derfor være en god idé, at hyre en totalentreprenør til at holde styr på processen.

Du kan bruge din totalentreprenør til:

  • Rådgivning og planlægning inden du går i gang
  • Tegninger og skitser af projektet
  • Kontakt til øvrige faggrupper
  • Planlægning, budget, tidsplan og indhentning af byggetilladelser
  • Løbende tilsyn samt opsamling, når opgaven er afsluttet.

Hvad gør totalentreprenøren?
Du kan hyre en totalentreprenør til at stå for hele projekteringen af dit byggeprojekt og indgå kontrakter med alle de fagfolk og underleverandører, der skal ind over opgaven. Din totalentreprenør sørger for, at de enkelte opgaver bliver udført korrekt og styrer projektet frem til mål. Det gør processen nemmere for dig, at du kun skal tale med én person, men det gør det også nemmere for de andre leverandører, at de har en professionel tovholder.

Kontakter og godt lokalkendskab
Når du skal vælge en entreprenør, så skal du finde en lokal, der har et godt netværk og gode kontakter til forskellige faggrupper i området. En totalentreprenør skal nemlig koordinere mange forskellige fagfolk som murere, tømrere, elektrikere, VVS’ere, smede, isolatører, tagdækkere, gulvlæggere og malere.

Involver totalentreprenøren tidligt
Totalentreprenøren kan være en stor hjælp allerede i idéfasen. Det kan fx være, at du skal lave en tilbygning eller en renovering, hvor det er vigtigt, at man både får et godt og funktionelt resultat, men hvor det også er vigtigt, at man bygger så det passer med husets originale udseende. En grim tilbygning er noget, du skal kigge på i mange år – og
dit hus bliver sværere at sælge.

Lav dit budget sammen med entreprenøren, så udgifterne ikke pludselig bliver meget højere, end du havde regnet med. Din lokale totalentreprenør kender lovgivningen og byggekravene i dit område, og kan derfor også sørge for at indhente de nødvendige tilladelser.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved