kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Vælg en håndværker fra lokalområdet

Det er altid en god idé at vælge en håndværker eller fagspecialist fra dit lokalområde. En god fagmand fra området har et godt netværk og kender til de lokale forhold og udfordringer.

SAMARBEJDE OG SERVICE
Der er mange fordele ved at bruge lokale fagfolk. Der er ikke nogen, som ønsker et dårligt ry i deres egen hjemkommune. Derudover er det både hurtigere og nemmere at få en håndværker med lokal tilknytning til at rykke hurtigt ud, hvis du har brug for det. Når dine fagfolk bor i nærheden, kan du undgå unødvendige omkostninger i form af transport og spildtid i trafikken.

LOKALE SAMARBEJDSPARTNERE
Ved et større byggeri er det vigtigt, at man tænker i helheder og planlægning. Her er det også en fordel at benytte sig af lokale håndværkere til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Ofte vil de forskellige håndværkere i dit område være vant til at arbejde sammen i forvejen, sådan at du ikke skal bekymre dig om dårlig kommunikation eller dårligt samarbejde mellem folk, der ikke kender hinanden. Desuden er de også dygtige til at henvise til hinanden, hvis du midt i processen får brug for en håndværker, som tilbyder en specifik service.

LOKAL BÆREDYGTIGHED
Du skal selvfølgelig vælge den bedste fagspecialist til din opgave, men hvis du kan beholde arbejdspladser og skattekroner inden for kommunegrænsen, så kommer det jo også dig selv til gode i det lange løb. Det er med til at holde gang i lokale aktiviteter, foreningslivet og det lokale erhverv.

UDNYT TILSKUDSORDNINGER
Det kan sagtens være, at der er særlige tilskudsordninger eller lignende i din
kommune, som du kunne drage nytte af. Sådan noget ved dine lokale fagspecialister og de kan hjælpe dig med ansøgningen og de rigtige kontaktpersoner.

LOKALPLANER OG BYGGETILLADELSER
Det er dit ansvar, at reglerne bliver overholdt, og at dit byggeri er lovligt. Men det kan være et uoverskueligt projekt at holde styr på lovgivning og regler inden for de forskellige fagområder. Nogle byggerier kræver byggetilladelser – og proceduren
for dette kan variere fra kommune til kommune. Når du bruger en lokal håndværker, får du specialiseret viden om netop dit område.

OBS: HUSK HÅNDVÆRKERFRADRAGET

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved