kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Varmt Vand med Solenergi

HVORFOR BRUGE EL ELLER EN ANDEN OPVARMNINGSKILDE TIL AT OPVARME
BRUGSVANDET, NÅR SOLEN KAN GØRE DET FOR DIG HELT GRATIS? ET
SOLVARMEANLÆG ER EN GOD LØSNING FOR BÅDE DIN PENGEPUNG
OG FOR MILJØET.

Et solvarmeanlæg fra SOLAR KERBEROS er både en driftsikker og rentabel investering, når huset skal energioptimeres.

SOL PÅ TAGET – VARME I GULVET
Der findes flere typer solvarmeanlæg på markedet, men det, der gør SOLAR KERBEROS til noget særligt, er, at du får solcellepaneler på taget, som opvarmer en varmvandsbeholder via et kabel. På den måde investerer du i en effektiv og vedligeholdelsesfri løsning, som er uafhængig af rørledninger, varmeveksler, cirkulerende pumper og særlige varmeoverføringsvæsker. Med et solvarmeanlæg fra SOLAR KERBEROS skal du kun bruge solcellepaneler, kabel, en styreenhed og en almindelig vandvarmer. Solpanelerne producerer elektricitet, som overføres via kabel til et varmelegeme. Skulle det ske, at panelerne i sjældne tilfælde ikke kan følge med energibehovet, er varmelegemet også tilknyttet el-nettet. På den måde kommer du aldrig ud i en situation, hvor der ikke er varmt brugsvand.

TIL BÅDE HELÅRS- OG FRITIDSBOLIG
Solvarmeanlægget er en tilpasningsdygtig løsning, som kan bruges både til helårs- og fritidsboliger. Eksempelvis i kolonihaven, sommerhuset eller på campingpladsen. I en helårsbolig er anlægget en løsning, der meningsfuldt kan supplere andre energikilder såsom varmepumper.

VIDSTE DU... Et solvarmeanlæg fra SOLAR KERBEROS er en meget rentabel investering, der allerede har tilbagebetalt sig selv efter fem år?

 

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved