kb@nord-ad.dk 36 97 00 64

Træningscenter - Giv formen og fællesskabet et løft

Uanset om du allerede træner regelmæssigt, eller du gerne vil i gang med at træne, så skal du have fundet et nyt træningscenter, hvis du lige er flyttet til området.

Lokal eller landsdækkende
Mange steder ligger der landsdækkende fitnesscentre og træningskæder, og det kan måske nogle gange give mening, at man kan træne flere forskellige steder, hvis man er meget på farten. Men ofte er de lokale træningscentre mere hyggelige, der er gode fællesskaber, og du kan finde nogle nye bekendte, som også kan gøre det sjovt at komme i form.

Nye bekendtskaber
Som ny i et område er det ikke kun formen og muskelmassen, der skal plejes. Det skal omgangskredsen også. Hvis du lige er flyttet, og du ikke kender så mange i dit nye område, så er et lokalt træningscenter et godt sted at møde nye mennesker og få nogle nye træningskammerater.

Start roligt op
Hvis du ikke har trænet i et stykke tid, så skal du huske at tage det roligt i starten. Når man har taget beslutningen om at komme i gang, kan det godt være frustrerende, at kroppen ikke med det samme følger med. Derfor skal du have lige så meget fokus på din motivation som din kondition, og det kan du fx gøre ved at lave nogle aftaler om at træne sammen med de andre, der også kommer i dit træningscenter

Find glæden
Lyt til dig selv og det, din krop fortæller dig. Det skal være sjovt at træne. Hvis det bare er en sur pligt, ender du med at falde fra. Find ud af, hvad der passer bedst til dig. Skal du træne på hold med andre, eller skal du træne alene? Vælg den træningsform, der passer bedst til dig – og se så at komme op af den sofa!

Kom i gang med at træne!
Det kan godt være svært at komme i gang igen efter en periode, hvor sofaen er vokset fast på bagdelen:

  • Lav aftaler med venner eller familie om at træne sammen. Det er sværere at springe en træning over, hvis du også er nødt til at brænde din makker af.
  • Fokuser på hvor godt du får det, når det lykkes. Selvom det er hårdt at komme i gang, så kommer belønningen i form af mere energi og bedre humør.
  • Prioriter din træning og skriv den i kalenderen. Hold fast i at den dag og det tidspunkt er vigtigt – også selvom der er andre ting, der konkurrerer om din opmærksomhed.

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved