kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Aalborg Kommune

Velkommen til Aalborg kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe digAalborg på 2 min

 

Hvis du lige er flyttet til Aalborg Kommune, kender du højest sandsynligt ikke byen eller området særlig godt. Det samme er sikkert gældende, hvis du har et feriehus i området og bor i den anden ende af landet. Du sidder sikkert med en masse spørgsmål om, hvor du kan finde det, du har behov for i dit nye område. Her kan du lære dit nye lokalområde at kende på kun 2 min.

 

KULTUR

 

Aalborg bliver kaldt ”Drømmenes By”, da ens drømme kan gå i opfyldelse og blive realiseret her. Aalborgenserne er mere tilfredse med at bo i deres by i forhold til borgere i 83 europæiske byer. Aalborg er i konstant udvikling, og det giver byens borgere mulighed for at drømme.

I Aalborg kan du finde alt, hvad du har brug for, både shopping, kulturelle aktiviteter og gastronomiske oplevelser. De seneste år har Aalborgs havnefront gennemgået en større renovering. I dag er havnefronten hjemsted for arkitektur i verdensklasse, spændende gastronomi og hyggelig bystemning, som ligger i fantastiske omgivelser helt ned til vandet.

Aalborg er en kulturmekka af flere huse som tilbyder kulturelle oplevelser blandt andet i Musikkens Hus, Nordkraft og Utzon Center.  Gå på opdagelse i den 1000 år gamle Vikingeby som i dag er en spændende kulturby.

 

NATUR

 

I Aalborg får du et væld af naturoplevelser med trekløveren af kyst, fjord og grønne områder. Ved Aalborg Kyst kan stranden benyttes året rundt, uanset om solen står højt på himlen, eller efterårsblæsten raser. Beliggenheden ved Limfjorden giver mulighed for fiskeri, kajak samt badning i det stille børnevenlige vand.

Kun 25 km syd for Aalborg by ligger skovområdet Lille Vildmose, hvor det er muligt at spotte den store kongeørn. I og omkring Aalborg by finder du en masse parker og skove med Østerådalen i centrum, Drastrup Skov i vest og Lundby bakker i syd. Gå ikke glip af limfjordsøen Egholm, som kun er en få minutters sejltur væk. Her er alsidig natur, afmærkede vandreruter og øde naturområder. Udsigtspunktet på øens vestligste punkt er et oplagt sted at observere spættede sæler, som ved lavvande soler sig på stenene mellem Egholms og Fruens Holm.

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved