kb@nord-ad.dk 36 97 00 64Billund Kommune

Velkommen til Billund kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig
Billund Kommune ligger centralt placeret i den sydlige del af Jylland. Grindsted er med sine 9.738 indbyggere kommunens største by og samtidigt også der, hvor kommunens hovedsæde ligger. Kommunens næststørste by, Billund, er også kendt som børnenes hovedstad. Dette er et resultat af, at Billund Kommune og LEGO Fonden har fundet sammen i et fælles ønske om, at Billund skal være en by, der inspirerer børn til at vokse op som skabende verdensborgere gennem leg og trygge rammer.

 

LEGO og Lalandia

Billund kommune hører til et af landets mest erhvervsaktive kommuner med blandt andet LEGO og Lalandia. LEGO er en af juvelerne i dansk erhvervsliv, og LEGOs produkter er kendt og elsket af børn over hele verden. En virksomhed i denne klasse sætter naturligvis et stærkt præg på en by – ja på hele egnen. F.eks. med det nye LegoHOUSE centralt placeret i Billund. Her kan man opleve magien bag varemærket og blive inspireret af de uendelige muligheder, der er for leg og læring i LEGOklodsen. Desuden kan man besøge Legoland, som er en trestjernet international attraktion, der tiltrækker børn i alle aldre fra hele verden. Her kan familien have en herlig dag sammen – med masser af muligheder for spændende og sjove attraktioner.

 

Lalandia Billund er en anden verden fuld af leg og oplevelser. F.eks. med det tropiske klima i den gigantiske Aquadome, fart og spænding i Tornadoen og Octopus Racer vandrutchebaner.

 

Kultur og Fritid

Både i Billund og Grindsted er der gode indkøbsmuligheder, og i Grindsted ligger butikkerne centralt placeret om byens torv, hvor der også er cafeer og restauranter.

 

Der er masser af muligheder for fritidsaktiviteter i idræts og fritidscentre. Billund Bad, Grindsted festuge og Billund Center giver eksempelvis masser af muligheder for et aktivt og hyggeligt fritidsliv for alle i Billund kommune – både gæster og fastboende.

 

Uddannelse

På uddannelsesfronten er Billund kommune attraktiv. 10 skoler er fordelt rundt i kommunen. Hertil er der også gymnasium og erhvervsgymnasium. På alle uddannelsesmæssige områder er kommunen i front. Med universiteter i Kolding, Esbjerg og Aarhus, finder du alle muligheder for at du og din familie kan ruste jer til fremtiden.

 

Velkommen til Billund Kommune

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved