kb@nord-ad.dk 36 97 00 64



Bornholm

Velkommen til Bornholm kommune

Følgende lokale ildsjæle står klar til at hjælpe dig


















































Bornholm - Tænk nyt, Tænk bornholmsk

Bornholm oplever befolkningstilvækst, og det er fordi her er meget at byde på for hele familien. Med en faglig uddannelse i baglommen er der gode muligheder for at finde et spændende job på Bornholm. Huspriserne er yderst attraktive - mindre end en trediedel af m2-prisen i hovedstaden. Her kan I bo billigt i trygge rammer og smukke omgivelser. Arbejder du i hovedstaden, er det ingen hindring. Det tager kun 25 min med fly til København og 2 ½ time med færge.

 

By- og kulturliv

Rønne er med sine 13.730 indbyggere øens største by og handelscentrum. Her finder I et væld af spændende kulturtilbud, shoppingmuligheder og restaurantoplevelser. Store Torv er byens levende centrum, hvor markedsdage og livemusik tiltrækker glade folk fra hele øen. Oplev den gamle bydel, hvor de toppede brostensgader og bindingsværkshuse tager dig på en historisk vandring, mens duften fra de mange syrener og frugttræer i gårdhaverne fylder næseborene. Af andre større byer kan nævnes Nexø, Aakirkeby og Hasle, hvor der også findes handels- og kulturtilbud.

 

Erhvervsliv og arbejde

De private virksomheder er i vækst, men Bornholm har også flere store offentlige arbejdspladser med gode jobmuligheder i f.eks. administration - hospital - og hjemmepleje. Der er et godt samarbejde på tværs af den offentlige og den private sektor med at synliggøre de jobs, der er. Det sikrer, at familier, hvor den ene part får arbejde på Bornholm, bliver hjulpet med at finde job til den anden også. Også i fremtiden er der gode udsigter til jobs på Bornholm. Alene de næste par år forventer man 1000 nye jobåbninger inden for alle sektorer. Så det kan sagtens lade sig gøre at begge i et parforhold får job på Bornholm.

 

Uddannelse

Bornholm er et godt sted at vokse op. Med 7 folkeskoler og 6 privatskoler er det nemt at finde en skole tæt på hjemmet. På Campus Bornholm kan de unge finde både erhvervsrettede og gymnasiale ungdomsuddannelser. Der er også mange gode muligheder for at tage efteruddannelser og videregående uddannelser på Bornholm.

 

Velkommen til Bornholm

Fakta:

Skal du til at flytte? Se alle kommunerne her

© Copyright 2018 Flytteguiden All Rights Reserved